A szorongás okozhatja ezeket a felébredéseket?
Nekem a szorongásom mindennapi félelmekben és aggodalmakban jelentkezik.
De okozhatja azt, hogy sokszor (nem mindíg) felébredek éjjel 3 órakor, vagy fél 4-kor?
Mert régebben is volt ez, akkor szedtem rá gyógyszert, és akkor nem csinálta.
Lehet ez a szorongástól? (megjegyzem, vissza tudok gond nélkül aludni)
(mert tavaly voltam vérvételen, minden tökéletes volt)
És akkor mi volt a probléma? :S Hogy tudnám megoldani?
(mert vki azzal rémisztgetett h ez biztos a májtól van mert az akkor dolgozik....)
3-5-ig a tüdő dolgozik, hozzá kapcsolódó érzelmek a bánat és a bűntudat, a depresszió, szorongás. Kapcsolódik még az emberi kapcsolatainkhoz, és energetikai kapcsolatban van a bőrrel is, ami szintén az emberi kapcsolatteremtéshez köthető.
De nem hiszem, hogy a tüdőddel volna baj, az is előfordulhat, hogy kicsit felborult a bioritmusod, és a meridiánjaid nem a megfelelő időben aktívak. Ezt egy jó akupunktúrás orvos, vagy kineziológus, vagy akár egy akupresszúrás masszázs is rendszeresen helyre tudja billenteni.
Ha van valami, amitől szorongsz, akkor lehet a felébredés is a szorongástól, viszont ha könnyen visszaalszol, akkor jobb, ha nem aggódsz miatta annyira, nehogy amiatt kezdj szorongani, hogy mi van, ha ma nem tudsz visszaaludni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!