Mi lehet ez? Szorongás, depresszió? Bővebben lent.
Egyedül ebből nem fogsz kimászni. Ha jól kereső ember vagy, és erős ember is, valódi belső erővel, akkor ajánlom, hogy olyan pszichiátert keress meg, aki pszichoanalízissel is gyógyít, nem gyógyszerez, csak ha muszáj, és segít neked, hogy megtalál a bajaid valódi, mélyben fekvő okát; majd pedig segít átstrukturálni a személyiségedet.
Ha ezt nem vállalod fel, akkor a bajaid csak rosszabbodni fognak.
Márk:
Azért félek az orvostól, mert nem indokolja semmi a viselkedésemet, így nem fog tudni velem mit kezdeni, csak felír valamit, hogy nyugodjak le.
A virágterápiáról már sokat olvastam, egy a baj, nem hiszek benne, és így nehéz belevágni.
Szedj omega3-at és egy jól megválasztott multivitamint! A B vitaminok külön fontosak benne (vagy mellé pluszban). Illetve a C és D vitamin is! (Viszont az A vitaminra, vasra és kálciumra oda kell figyelni, hogy ne vigyél be belőlük túl sokat.)
Ha a tested összeszedi magát, utána a szorongáson simán túllépsz és a depresszió is elillan. Természetesen egy pszichológussal addig nyugodtan elbeszélgethetsz hetente/kéthetente anélkül, hogy antidepresszánst kéne szedned. (Még akár utána is, hiszen az önismeret sosem árt. :)) És, ami még nagyon fontos: sportolj, mozogj sokat!!!
Az ilyen ok nélkülinek tűnő depressziók, szorongások legtöbbször a helytelen életmód és a vitaminhiány következményei. Tulajdonképp nem sok közük van a gondolataidhoz, hiszen azokat simán befolyásolja a vitaminhiány.
Utolsó: pszichológus nem orvos, tehát nem erőltethet semmiféle gyógyszert, csakis az orvos írhat fel gyógyszert!
Kérdező: te tudod.
Egy biztos: a legbölcsebb és legerősebb elmék sem tudnak egyedül kimászni a gödörből, mindig kell egy valaki, aki kívülről látja az utat.
Azt nem tudom, hogy miért teszed fel ide a nyavalyodat, ha valójában minden segítségadásra az a válaszod, hogy "igen, de..."
Mit is akarsz valójában?
A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
Időpont ma 18:54
Köszönöm a választ, a vitaminokat és omega 3-at is megpróbálom.
A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
Időpont ma 19:04
Azért ide írtam, mert érdekelt más véleménye a dologgal kapcsolatban, és gondoltam kapok hasznos válaszokat. Szerintem kaptam is. Egyébként pedig nem utasítok el mindent, csak sokat olvastam a témáról, és akármi is legyen ez, ami velem van, kizártnak tartom, hogy gyógyszert szedjek rá, mert az a legkönnyebb út, de biztos, hogy nem a legeredményesebb, hiszen azzal nem oldódik meg semmi, csak ideig-óráig enyhül. Alternatív megoldások érdekeltek, esetleg valakinek a véleménye, aki hasonlót érzett és túljutott rajta. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!