Szorongásos, depressziós állapotra melyik gyógyszer a jobb a Rivotril vagy a Xanax?
A depressziót csak még súlyosabbá teszi.
Szorongásra elég a xanax, nem kell oda rivotril.
Javasolnék egy jó terápiát és pozitív önszuggesztiót, személyiség fejlesztést.
Mondom ezt több éves pánikbetegséggel és rivotrillal a hátam mögött. Nekem már sajna kevés esélyem van leszokni de már csak egy részét szedem annak, amit eleinte de nekem nagyon durva tüneteim voltak sajnos későn jutottam orvoshoz inkább mindent lenyeltem, aminek meg lettek a következményei.
Sajnos már hozzászoktam így csak annyit tudok javasolni, hogy amíg megy gyógyszer nélkül ne szedj semmit, inkább egy pszichológus. Ha az egyik nem válik be akkor a másik de semmiképp ne a bogyók körül forogjanak a gondolataid.
A legtöbb amit még biztonsággal ajánlanék ha már annyira nem tudod magad tartani akkor próbálj meg valami gyógynövényes dolgot vagy orbáncfű teát. Nekem ezek a betegségem előtt beváltak. Vannak nyugtató teák, ezekhez nem szoksz hozzá nincsenek elvonási tünetek. Viszont nem fogják megoldani a valós problémákat
De én is azt mondom előbb menj orvoshoz és ássatok le a probléma gyökeréig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!