Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha egy nő erőszakol meg egy...

Ha egy nő erőszakol meg egy férfit, akkor a férfinek is olyan lelki trauma lesz, mint ellenkező esetben a nőnek?

Figyelt kérdés

Mert ugye a nemi erőszak mégiscsak a másik teljes kihasználása, sárba tiporása...

Egy ilyen esetet a férfiak is ugyanúgy dolgoznának fel, ha feldolgoznák valaha, mint a nők? Pl. pszichiáter segítségével.

2014. dec. 5. 23:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10: Szerintem ez a megközelítés hibás. Mert a természetben a hím akár erőszakos módon is közösül a kiszemelt nőstényekkel, vagyis a hím a domináns, a nőstény pedig az alárendelt. Ha ezt emberekre próbáljuk meg értelmezni, akkor ez alapján éppen a nőknek kéne könnyebben túllépniük az erőszakoláson, és a férfiaknak okozna nagyobb traumát.
2014. dec. 6. 12:27
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, más egy férfi és más egy nő megerőszakolása, és nem a fájdalomról beszélek. Inkább a megaláztatásról. Ez valóban kellemetlen lehet egy domináns palinak.
2014. dec. 6. 15:09
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
De ilyen nem fog bekövetkezni, mert egy erőszakos nő sem csinálna ilyet, mert ha sexelni akar talál rá megfelelő partnert, ennyi. tehát ezt tuti egy faszi agyában pattant ki ez a gondolat, szeretné ha egy nő rámászna. Vannak ninfomániás nők, keress egyet!
2014. dec. 6. 20:47
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát jó, de ha teszem azt a csajszi elmeháborott, és pont egy olyan pasiba szeret bele, aki nem kér belőle?

Tudod, milyenek a nők.:D

Ha meg a hapek nagyon nem bírja a csajt...főleg hogy egy bolondabb nő akár a képébe is vághatja, hogy milyen gyenge.

2014. dec. 6. 20:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Valójában azért hihetetlen a férfiak megerőszakolása, mert alapesetben egy férfi el tudja hárítani az erőfölényével az esetleges erőszakot. Magyarán ha megtröténik a szex akkor ő azt nem akarta kivédeni, pedig meg tehette volna. Nőknél az a baj, hogy egy férfival szemben általában nincs meg az a testi fölényük hogy elhárítsák a folyamatot.
2014. dec. 15. 15:03
 16/19 anonim ***** válasza:
15: Egyrészt a testi erőfölényt bizonyos eszközökkel kompenzálni lehet (pl. fegyver, lekötözés), másrészt ha elképzelek pl. egy Soma vs Woody Allen csörtét, háát.. ennyit az "erőfölényről".. Egyébként az utcai szatírok sem izompacsirták, a legtöbb esetben simán van esélye a nőnek, de a toroknak szegezett kés és az agresszív fellépés sokat nyom a latban.
2014. dec. 15. 19:45
 17/19 Tomi90 ***** válasza:
0%
Nem :D Én örülnék neki, ha megerőszakolna egy rámenős csaj. Még ha ronda is, oda lehet mást képzelni :D A nők nagyon túllihegik a szexet. És most nem csak az erőszakra gondolok, hanem úgy általában. Miért kell szeretni ahhoz valakit, hogy lefeküdjetek vele? Szexelni akkor is jó, ha még a nevét se tudod a másiknak. Ehhez képest sok csaj hetekig nem hajlandó szexelni, mert "nem vagyok szerelmes beléd". A fejem a falba verném ilyenkor. Öregen meg majd azért fognak nyavalyogni, mert senki nem nyúl hozzájuk.
2014. dec. 16. 23:33
 18/19 anonim ***** válasza:
ENGEM ERŐSZAKOLT MEG RÉGEN EGY LÁNY ÉS LELKILEG KIVAGYOK MAI NAPIG BUKVA CSAK PSZHICHIÁTER SEGÍTSÉGÉVEL TUDTAM MAGAM RAJT TÚL TENNI DE VELE IS NAGYON NEHEZZEN LENDÜLTEM ÁT AZ AKADÁLYOKON ÉN 17ÉVES VOLTAM A LÁNY 25ÉVES VOLT AZ UTCÁN FÉNYES NAPPAL TÖRTÉNT AZ ERŐSZAKOLÁS , SENKI MAGYAR FÉRFI TÁRSAMNAK EZT NEM KÍVÁNOM AMIT AKKOR ÉS OTT NEKEM ÁT KELLETT ÉLNEM
2017. jan. 30. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:

megkapas•megnem•kapas•mindenkinek•a•fejeben•lezajl

hat•ez•kerdes•biztos•minden•ferfitarsam•fejeben•le

zajlodott•h•egy•orultebb•vadocabb•bevallalos

CSAjszi•ramadzik•azt•egymadt•nsgyon•szeretik

2020. márc. 27. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!