Hogyan tudnám elérni, hogy kevésbé kívánjam a párkapcsolatot, valamint az ellenkező nemet?
Ha csak lehet nem szeretnék gyógyszert szedni és nem szeretnék kasztrációt sem :)
Egyetemista vagyok, állandóan elfoglalt. Egyszerűen nem érek rá a nemiséggel foglalkozni és nem is szeretnék. Azonban nem tudom figyelmen kívül hagyni ezt a vágyfokozást, amit állandóan észlelek a környezetemben. Mindenhol levetkőzött nők, feszülő nadrágok, kivágott pólók, rövid ruhák. Ezek állandóan elvonják a figyelmemet, elterelik a gondolataimat. Ráadásul ugyanez árad a reklámokból, filmekből is. Nem tudok hova menekülni előle.
Lehetséges, hogy az átlag férfiaknál érzékenyebb vagyok az ilyen női praktikákra és ezek rám nagyobb hatással vannak.
Néha már úgy érzem szeretnék inkább frigid vagy aszexuális lenni. A szexualitásomat nem tudom kiélni és nem is akarom, továbbá időm sem lenne rá. Azonban a mindenhol már-már szexualitásra felszólító nőket látok (tömegközlekedésen, egyetemen)
Hogyan tudnám lecsendesíteni magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!