Mitől van ez velem? Többi lent.
1 hete összeköltöztem a barátommal, távol a szüleimtől, régi barátaimtól, és azóta ha nincs velem, folyton remeg a gyomrom, hányingerem van, szaporán ver a szívem és néha a hasam is megy. Ráadásul mindenen bőgök. Alapból nem vagyok egy bőgős, elérzékenyülős fajta. Ha párom velem van, akkor ez sokkal enyhébb. Szerintetek ez mind a változások feldolgozása, új helyzet elfogadása, megszokása miatt lehet? Más baj nincs, szeretjük egymást, együtt vettük a lakást, amit közösen újítgatunk. Mással is így volt ez, vagy velem van valami gáz? Ha mással is ez volt, mikor múlt el?
Köszönöm a segítséget!
Szerintem ez rendjén van így, bár attól függ, hogy milyen szinten vagy stresszben. Ha pl úgy érzed magad amikor egyedül maradsz, mint aki fél kimenni az utcára, akkor lehet már gond van.
Normális viszont hogy ameddig egy hely ismeretlen, meg kell azt szokni. Egyszerűen hozzá kell még szoknod, hogy egyedül vagy, amikor a párod nincs otthon. Gondolom előtte a szüleiddel laktál, mindig volt valaki a közeledben, és ez a helyzet most stresszel egy picit. Amikor én összeköltöztem a párommal, szintén hasonló tüneteim voltak, a hasmenéstől eltekintve. Az nem volt. Nehezen szoktam meg, hogy új életem, életritmusom lesz. Most már nincs gond, belerázódtam. :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!