Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A talán valami probléma van...

A talán valami probléma van velem?

Figyelt kérdés
Mások ki vannak akadva, hogy miért szeretek egyedül lenni, hogy nem szeretek bulizni,másokkal eljárni. Kezd idegesíteni, hogy más már tényleg rosszakat gondolhat rólam. Mostanában egyre több alkalmommal érzem azt, hogy más őrültnek tart engem, néha magamon is észreveszem, hogy olyan dolgokat mondok, amelyek teljesen logikátlanok, például mondtam a tanárnak, hogy mindig csak engem választ arra, hogy mondjam el a történet lényegét, holott mindenki elszokta. Tehát, hogy szinte őrültnek tartanak engem. Szerintetek ez probléma?
2014. nov. 28. 21:44
 1/2 A kérdező kommentje:
-A, azon a problémán kívül, hogy rosszul írtam a mondatot, feltétlenül megnézem a helyesítási szótárat.
2014. nov. 28. 21:45
 2/2 anonim válasza:
Válald már önmagadat.Ne légy már ien pontos.Ki a sz*rt érdekli hogy valamit roszul írtál.Ha véletlenül roszul mondasz egy szót elmész a logopédiára.Mozdulj már ki ne tokosodj be.A világ hatalmas,és egyre érdekesebb.Nehogy már tizenévesen világfájdalmaid legyenek.Épp eleget leszel magányos még az életbe.Használd ki az életet,állj ki magadért és szerezz haverokat ,de soha ne bíz senkibe.
2014. nov. 28. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!