Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 3 gyerekes anyuka vagyok és...

3 gyerekes anyuka vagyok és kiváncsi vagyok mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Tehát a lényeg, hogy lassan 6 éve magamra vagyok hagyva, egyedül magányosan nevelem a gyerekeket. Van apuka, de folyamatosan dolgozik csak aludni jár haza. Menni nem tudok sehova, se fodrász se orvos semmi...

Felnőtt sosem szól hozzám, csak kb heti 1 órát összességében amikor apuka itthon van.

Néha fura hangokat hallok.

Folyton úgy érzem, hogy figyelik a házat, be akarnak törni. Elrabolnak megkinoznak megölnek. AZ éjszakáim nagyon rosszak, szinte nem is alszok annyira félek. Egyetlen elfoglaltságom a házimunkán és gyereknevelésen kívül az internet. Orvoshoz nem tudok menni, ezért kérdezem tőletek ez milyen betegség lehet.

2014. nov. 25. 19:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mi itt nem igazán adhatunk neked pontos diagnózist, meg nem is biztos hogy jót tennénk vele, de én a helyedben mindenképp felkeresnék egy pszichológust vagy pszichiátert. Miért nem tudsz orvoshoz menni? A tünetek amiket tapasztalsz nagy valószínűséggel mentális eredetűek, szóval ha szeretnél jobban lenni, nem ártana. Vagy akár elmenni egy önsegítő csoportba... Már az is egy lépés. De jobb lenne, ha valaki személyesen veled foglalkozna, ezért mondtam a szakembert. Ha a pénz a probléma, pszichiáterhez simán elmehetsz TB alapon és ő még terápiára is kiutalhat szintén ingyenesen.
2014. nov. 25. 19:55
 2/22 anonim ***** válasza:
19%
Tipikus péniszmegvonási tünet, tarts szeretőt!
2014. nov. 25. 19:55
 3/22 anonim ***** válasza:

Depresszió. Miért nem tudsz sehova menni? Nem tudod senkire hagyni egy kicsit a gyerekeket? Egyik sem ovis vagy iskolás?

Ott is lehet a többi szülővel beszélgetni. Vagy amikor bevásárolni mégy? Akkor is akadhat ismerős, akivel elbeszélgethetsz.

2014. nov. 25. 19:57
 4/22 A kérdező kommentje:
Mert nincs ki vigyázzon a gyerekekre. A 2 nagyobbik ovis, de busz hozza őket. Az utcára sem szivesen megyek. És ismerősei m sincsenek, és kis faluba lakok 2 lépés a bolt gyors összeszedem ami kell és futok haza. Nem a pénz a gond hanem hogy nincs a gyerekekre vigyázzon valaki
2014. nov. 25. 20:04
 5/22 A kérdező kommentje:
Nincs fszhiányom egyáltalán mert szoktam szexelni
2014. nov. 25. 20:05
 6/22 anonim ***** válasza:
Tényleg nehéz lehet így. De talán nem ártana valahogy mégis megpróbálni a... igazából bárhová menést... Tudom, hogy a gyerekek nagyon fontosak és neked szülőként kötelességed, hogy megadj nekik mindent és ott legyél, mert egy felelősségteljes szülő dolga ez, de ahhoz hogy mindent megadjál nekik, fontos hogy te is jól legyél. Kell, hogy legyen kapcsolatod másokkal és ha ilyen mentális tüneteid vannak, akkor nem ártana egy szakember sem. Mert ez lehet még rosszabb is. Valahogy meg kéne oldanod, hogy legalább heti 1x legyen egy kis időd magadra.
2014. nov. 25. 20:26
 7/22 A kérdező kommentje:

Próbáltam, de sajnos lehetetlen. Egyedül anyósom tudna rájuk vigyázni, de ő...inkább hagyjuk.

Bébiszitterre meg a fent emlitett dolgok miatt nem tudnék megbízni.

2014. nov. 25. 20:50
 8/22 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs meddig birom még, de remélem a gyerekeimet még felnevelhetem. Mindig eltervezem hogy öngyi leszek, de nem merem megtenni.
2014. nov. 25. 20:51
 9/22 anonim ***** válasza:

Esetleg megpróbálhatsz olyan szakembert keresni, aki online, webkamerával is vállalja a dolgot. Bár valószínűleg nálad tényleg az a főprobléma, hogy ennyire nem tudsz kimozdulni, nincs időd magadra.

Ha nagyon nagyon kész vagy és muszáj volna valakivel beszélned, akkor használd bátran a segélyvonalat. Inkább ez, mint hogy egy rossz lépésre szánd el magad!

2014. nov. 25. 21:08
 10/22 A kérdező kommentje:
nonstop cseléd vagyok, online se tudnék beszélgetni senkivel, mert a gyerekek ugysem hagynak. Vannak netes barátaim, velük is egyre kevesebbet beszélek, mert unom a hülye szövegüket hogy jajj most ide mentem odamentem ezt csináltam azt csináltam...igy nagyon irigykedem és egyre jobban utálom őket. Rohadjanak meg hogy ők eltudnak menni
2014. nov. 26. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!