Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 3 gyerekes anyuka vagyok és...

3 gyerekes anyuka vagyok és kiváncsi vagyok mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Tehát a lényeg, hogy lassan 6 éve magamra vagyok hagyva, egyedül magányosan nevelem a gyerekeket. Van apuka, de folyamatosan dolgozik csak aludni jár haza. Menni nem tudok sehova, se fodrász se orvos semmi...

Felnőtt sosem szól hozzám, csak kb heti 1 órát összességében amikor apuka itthon van.

Néha fura hangokat hallok.

Folyton úgy érzem, hogy figyelik a házat, be akarnak törni. Elrabolnak megkinoznak megölnek. AZ éjszakáim nagyon rosszak, szinte nem is alszok annyira félek. Egyetlen elfoglaltságom a házimunkán és gyereknevelésen kívül az internet. Orvoshoz nem tudok menni, ezért kérdezem tőletek ez milyen betegség lehet.

2014. nov. 25. 19:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sajnos depressziós vagy és pánikbeteg...:( Ezek pedig akár csak gyógyszerekkel (ha nem tudsz pszichoterápiára eljárni) is jól kezelhetők és egyensúlyban tarthatók - ezért lenne fontos mielőbb eljutnod egy szakemberhez!!!
2014. nov. 26. 20:48
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizikailag megbetegszel súlyosan, akkor sincs ott az a kifogás, hogy jaj nem tudod megoldani az orvost. Baj van. Ez így rossz. Szóval nem kérdés, hogy lehet-e, MUSZÁJ lépned valamit, a saját, a családod de legfőképpen a gyerekeid érdekében. Ha kell hisztizd ki a férjednél, vagy akárki másnál, de egyszerűen muszáj. Ez nem olyan, hogy majd elmúlik, vagy ráér évek múlva foglalkozni vele. Ez most van. Szóval akármennyire is képtelenség, a lehetetlenből lehetségest kell gyártani, mert egyszerűen muszáj. Most gondold át józanon... Ha még sokáig így szenvedsz előbb utóbb eljutsz egy tényleges öngyilkossághoz, vagy egy szenvedő élőhalott leszel, aki nem tud senkinek a felesége vagy anyja lenni. Ez mennyivel jobb annál, hogy mindenki képébe vágod, hogy de neked igenis szar és beteg vagy és muszáj megoldani az orvost? Ha pszichiáterhez járnál az valószínűleg havi 1 alkalommal venne néhány órát igénybe. Ez igenis megoldható. Muszáj, hogy az legyen. Mert ez nem olyan, hogy felhorzsoltad a térded és majd begyógyul... De ez nem szégyen. Bárkivel előfordulhat. Csak menj el orvoshoz, ha pszichológushoz nem is tudsz járni!
2014. nov. 26. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!