Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez most akkor pánikbetegség? O. o

Mifu12 kérdése:

Ez most akkor pánikbetegség? O. o

Figyelt kérdés

Üdv!

Az utóbbi időszakban kissé stresszesek a napjaim a suliban (gimnáziumba járok). Vannak pillanatok, igaz szerencsére ritkán, mikor pánik szerű érzések törnek rám, vagyis pontosan leírni nem tudom, de nagyon kellemetlen. Már nagyjából tudom kezelni, általában enyhe szédüléssel, félelemérzettel jár, főleg ha egyedül vagyok..Nem tudám elképzelni hogy ilyen gondom van, mert nagyon optimista ember vagyok és mindig is magam oldottam meg a problémáim, vagy éppen másokét, ha segítségemet kérték.(:

De lehetséges , hogy ez áll a háttérben? Mi válthat ki ilyesmit? Nagyon örülnék hozzáértő válaszához, előre köszönöm!:D

2014. nov. 27. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
a pánikbetegség sok mindennel jellemezhető, csak az enyhe félelemérzettel nem... ez egyszerűen az élet.
2014. nov. 27. 03:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem lehet félelem érzet, meg szédülés ez az enyhébb változata, csak ez ne fokozódjon. Lehet túlhajtod magad, vagy nagyon meg akarsz felelni. Nem, Az is kiválthatja. Nem tudom hányadikba jársz, de ha végzős vagy az érettségi előtt állsz és a főiskola felvételi előtt, az is stresszes időszak, hogy hogyan lesz tovább. Az is kiválthatja. Nagyon sok minden előhozhatja. Kinek ez, kinek az. Ha pánikbetegség szerű akármi, akkor tanulj meg lazítani, meg szembenézni a problémákkal. Én mást nagyon nem tudok tanácsolni, de hátha majd jönnek még hozzászólók.
2014. nov. 27. 10:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.(:

Első válaszolónak üzenem, jól tudom mi az élet, de ez nem az a szimpla ,,félelem érzet''. Annak nem hagynék ekkora jelentősséget.

Az tény , hogy megfelelni vágyás van bennem rendesen.:D

2014. nov. 27. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Sportolni szoktál? Én pánikbeteg vagyok és mindenki azt tanácsolja hogy sportoljak rendszeresen, és segít. Ha komolyabbra fordul keress fel egy pszichológust aki segít feldolgozni a helyzetet, én jövöhéten megyek először.
2014. nov. 28. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, rendszeresen sportolok.(: heti 6 alkalommal , 1 órát.

Ebből heti 5 suli, edzés 1, plusz futni járok.

Kívánok neked sok szerencsét!:D

2014. nov. 28. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!