Ez mi? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
2 éve vagyok diagnosztizálva kevert szorongásos és depressziós zavarral. lassan 2 hónapja szedek egy gyógyszert mert kezdett nagyon rossz lenni (pánikrohamok minden éjjel, elalvási nehézségek). azóta sokat javultam. a szorongás maradt, de a rohamok jelentősen csökkentek, a gyógyszer szedése kezdetén volt még egy, azóta egy sem. de tegnapelőtt volt egy rohamom. nem volt vészes 20 perc alatt elmúlt, csak egy kis gyomorfájdalommal és remegéssel járt. tegnap éjjel viszont olyat tapasztaltam mint soha. lefeküdtem aludni, és ahogy éppen álomba szenderülnék, mintha egy villámcsapás érné a testemet, és elkezdek szédülni, hányingerem van, mintha a kezeim zsibbadnának stb, utána meg jön a remegés. kb 10 perc alatt lenyugodtam. aztán mikor megint végre elaludnék, újra. nagyon meg vagyok ijedve, mert 2 hónapja pont az volt a baj, hogy a rohamok miatt félek az elalvástól, azóta elmúlt, és... félek hogy megint belekerülök ebbe az ördögi körforgásba. de ami tegnap történt olyat most tapasztaltam először.2014. nov. 22. 15:47
1/3 anonim válasza:
Ha szeretnél meggyógyulni, keressél egy mélylélektani módszerekkel (KIP, ego-state, regresszió,stb.) kezelő terapeutát. Annak van értelme.
2/3 anonim válasza:
A problémádra igazi megoldást a pszichoterápia, az okok megszüntetése jelenti. Pillanatnyi szorongáson viszont segíthet az Ifjúsági Lelki Elsősegély a 137-00 ingyenes hívószámon. Eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról. (Fülkéből is.)
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Par het mulva megyek 4 hetes pszichoterapiara, remelem segiteni fog.
2014. nov. 23. 19:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!