Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha megszökök psziciátriárol...

Ha megszökök psziciátriárol nyílt osztályrol mi lesz a következménye?elfelejtik vagy rendőrök üldözni fognak?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 12:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%
Onnan elvileg saját felelősségre távozhatsz.
tegnapelőtt 12:58
 2/19 anonim válasza:
65%
Szerintem ha közveszélyes lennél a zártra vittek volna. A nyílt meg azért nyílt mert onnan ki lehet menni. Megszökés meg akkor lenne ha kényszergyógykezelésre ítéltek volna, akkor üldöznének. Így meg simán csak eltávoztál.
tegnapelőtt 13:05
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Én háromszor leléptem, másnap visszamentem. Nem szóltak érte.
tegnapelőtt 13:18
 4/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
41%
Ha engedély nélkül hagyod el az osztályt, akkor rendőrséggel is kerestethetnek, de először téged fognak keresni hol vagy.
tegnapelőtt 13:21
 5/19 anonim ***** válasza:
77%

4

Ahogy írtam a 3-ban, semmi ilyesmi nem volt.

tegnapelőtt 13:22
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem intézményfüggő is. Itt a helyi intézményben, ha a nyílt osztályon "nem viselkedsz", bevisznek a zártra. Szóval szerintem itt ha megszöknél, akkor utána már a zártra vinnének.
tegnapelőtt 13:50
 7/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
#5:Akkor nem fgyeltek oda a betegekre, de ilyen sehol nem történhet, ha észreveszik, hogy eltűnik egy beteg engedély nélkül, akkor meg kell keresni, vagy ha nem érik el, akkor hatóságilag kell megkerestetni. Kórházi osztályon fekvő betegként intézményt csak kimenővel lehet elhagyni.
tegnapelőtt 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, én nyílton voltam kötelező jelleggel. Elmenni elmehettem papírral, haza egy-két napra is akár hétvégén, de figyelmeztettek, hogy ha nem megyek vissza, rendőröket küldenek. Szóval nem távozhattam csak úgy és ki se írathattam magam.
tegnapelőtt 15:59
 9/19 anonim ***** válasza:
70%

8

Ezek szerint te nem szöktél meg ("elmenni elmehettem papírral").

Bocs, de ez mit jelent "ki se írathattam magam"?

tegnapelőtt 16:14
 10/19 anonim ***** válasza:
68%

7

Tény, hogy a szökéseim estéin telefonáltam és mondtam, hogy izé, ez van meg az van, másnap megyek. K.rvára nem érdekelte őket. Ami egyébként szerintem is fura.

3-as és 5-ös voltam

tegnapelőtt 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!