Szerencsétlenségemre örököltem szüleimtől,pszcihológushoz meg még nem bírnak kiállítani egy retek időpontot. Odáig fajult a dolog,hogy suliban majdnem minden nap van pánikrohamom,és ezen azzal tudok segíteni hogy beveszek reggel egy fél xanaxot. De van ,hogy ez sem segít,például ma se segített,majdnem lezuhantam a 3-adikról mert hirtelen jött. Teljesen megváltoztatta az elmémet,nem vagyok ugyan az aki 2 hónappal ezelőtt voltam...Van alternatív gyógymódja ennek?
Szerintem az autoszuggesztio. Nagy ívben le kell sz..ni mindent és megszabni, hogy mi az a külső inger, ami eljuthat hozzánk. Persze sok gyakorlás kell hozzá.
2014. nov. 20. 16:25
2/7 anonim válasza:
Szerintem a pánikbetegséget nem lehet örökölni, ha szüleidtől is azt látod példának, hogy a problémák elől menekülnek és bogyókat szednek, érthető, hogy te is így reagálod le a számodra nehéz időszakot, vagy átveszed a "hü.lyeséget". Pánikbetegséget le lehet győzni, de ez csak rajtad múlik, agyban dől el minden és k. nehéz! Gyakorlatilag szembe kell nézned azzal, amitől rettegsz és az nagyon nehéz, de ha nem akarsz rosszul lenni állandóan akkor meg kell csinálnod. Más nincs rá, doki nem fog tudni segíteni, sem a bogyók én ezt megmondom neked őszintén. Ez olyan mint az élet, abban sem segít senki, neked kell megoldanod a problémáid, várhatsz, hogy helyetted oldják meg, ezt sem fogják, sajnos.
2014. nov. 20. 16:32
3/7 anonim válasza:
theta healing, kinezológia, deeksha segítene.
2014. nov. 20. 16:35
4/7 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom... amint eszembe jut hogy volt nekem pánikrohamom,egyből lesz egy kisebb fajta roham. Azért tippelek arra hogy öröklődött,mert hát ők is ugyan ezeket érezték. köszönöm a válaszokat,ment a zöld kéz :)
2014. nov. 20. 16:57
5/7 anonim válasza:
A pánikban épp az a rohadt dolog, hogy először nem tudod mitől jött, később meg már magától a gondolattól is beugrik. Vannak jó technikák, a leküzdésére, érdemes utánaolvasni..
2014. nov. 20. 17:40
6/7 anonim válasza:
De van oka, rá kell jönni mi váltja ki! Csak úgy nem lesz valaki pánikbeteg, hidd már el!
2014. nov. 20. 18:01
7/7 anonim válasza:
A pánikbetegség olyan mint a félelem a félelemtől. A 22-es csapdája. Félelem tömegtől. Félelem attól hogy meg fogsz halni (ilyenkor még a test is becsap mert mindenféle fizikai tünetekkel akarja elhitetni hogy jogos a félelem.) Félelem attól hogy nehogy rosszra gondoljon az ember, és akkor már automatikusan rosszra is gondolt....sokféle pánikbetegség van. Ez az elme játszmája.
Ha belehelyezkedsz egy olyan álláspontba hogy lesz.rod hogy meg fogsz-e ott és akkor halni, vagy akkor is elmész a sarokig ha nem kapsz levegőt közben és mindenki téged néz.... egy idő után már nem leszel elég érdekes játékszere az elmédnek és abbamaradnak a tüneteid.
Ezt úgy képzeld el hogy ha van egy pirulós ember, aki e miatt szörnyen érzi magát, és bemegy a boltba azzal az elhatározással hogy azért sem fog elpirulni.....kitalálod? .....Az az ember akkor tuti hogy olyan piros lesz amilyen addig még sosem volt. Mert ez a vegetatív idegrendszer irányítása alatt áll. De ha az illető elhatározza hogy lesz.rja hogy piros lesz-e vagy zöld, vagy szivárványszínű, lehet hogy először tényleg el fog pirulni, de egyre ritkábban fog ez előfordulni nála és utána már meg is szűnik ez a tünet. **sok szoktak ún. utaztatással meditációban megkeresni azt a kezdeti élményt ami mindezt a betegséget kiváltotta. Ha megvan a kezdeti élmény, akkor automatikusan meggyógyul a beteg.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!