Meddig tartanak a Scippa elvonási tünete?
Szeptemberben hosszú évek után elmentem pszihiáterhez. Szociális fóbiám van és a szorongok az emberek között.
15 mg Scippát és 0,5 mb xanax ot szedtem kb egy hónapig.
Aztán elfogyott a mindkettő. Az elvonás elég szar volt és az a vicc csak 1 hónapig szedtem.
Mi lenne a hónapokig vagy évekig tömném magamba?
Eldöntöttem hogy nem fogok gyógyszeren élni még ha jobban és érzem magam. Elkezdtem inkább edzeni helyette.
Amit ajánlott is a pszihiáter.
Tudom hogy nem lett volna szabad azonnal abbahagyni!!!
A Xanax elvonás már elmúlt. Nem vagyok feszült tudok aludni stb...
De a scippa egy bizonyos mellékhatása nem múlt el. Pontosabban a "áramütésszerű érzések". A fej vagy a szemem mozgatásakor jelentkezik ez.
Aki azt írja menjek vissza vagy hülye vagyok mér nem szedem stb az inkább ne is írjon.
Aki átélt hasonlót vagy ért hozzá annak kérem a válaszát.
Köszönöm.
Szia. Tudom, hogy már nagyon régi a kérdésed, de nekem most van hasonló érzésem. 3napja nem szedem a scippat és azóta érzem a fejembe ezt az 'áram ütés' érzést.
Mennyi idő után múlt el neked??
Szomorú ez!
A xanax és a scippa is ugyanezt a tünetet csinálja, mintha a szemed mozgatásakor zizzenne egyet a füled, meg megrázna az áram a fejedet.
Közben megy a hazudozás hogy a scippa nem okoz függőséget. Dehogynem!
Amúgy a xanax elvonásban azt utáltam hogy pont olyan mintha egyfolytában mély sárban kéne járnom hetekig. De az elmúlik. Amúgy elvonási tünetek ellen igyatok sok uditot, rostost, teát, mert a cukros lé aktiválja a nyirokkeringest. Sokat tompit az elvonason a sok édes lé !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!