Antidepresszáns szedése rövid ideig, majd azonnali elhagyása. Meddig tartanak az elvonási tünetek?
Az antidepresszánsokra nagyon könnyű rászokni, ezért szedésük nem javasolt. Ezek a készítmények
depressziót
idegességet
feszültséget
agresszív viselkedést
alvás- és potenciazavarokat
májkárosodást
többféle daganatos betegséget okoznak ( utóbbit csak hosszú távon).
És még ezerféle egyéb betegségre hajlamosítanak, szintén csak hosszabb távon.
Minél depressziósabb a beteg, annál nagyobb adagot akar beszedni belőle, mert rá van írva, hogy hangulatjavító. Valójában azonban depressziógerjesztő drog. Célja egyértelmű: profit a gyógyszergyáraknak. Függővé tesznek, hogy életed végéig a vásárlójuk legyél. Ügyes, mi?
17 éves vagy? Gondolkodás nélkül karóba húznám azt az orvost, aki egy 17 éves kölyöknek felír ilyen szemetet, amely van olyan ártalmas, mint a heroin.
Valószínűleg pszichológus kellene neked, de sajnos kevés van az országban. Érthető: a pszichológus nem termel profitot, a gyógyszergyár igen.
Ha le akarsz állni a gyógyszerrel, tényleg csak óvatosan! Szerencsére csak rövid idő óta szeded, de először csak felezd az adagot.
És egyvalamit tegyél meg a saját életedért: Soha, de SOHA ne engedd meg , hogy Rivotrilt írjanak fel neked.
Az interneten nézz utána a pszichiátriai üzletágnak. Sok túlzással is találkozol majd, de legalább óvatos leszel velük.
dehogynem szabad abbahagyni. annyi van, hogy leszokni kb olyan ütemben lehet kíméletes, ahogyan az elején az adagot a maxra emeltétek.
igaza volt annak, aki azt írta, hogy először rosszabb lesz. 2-3 hétig, álmatlanság simán lehet. ezért szoktak az elején nyugtatót is írni mellé!
floxettől amúgy én is olyan szarul voltam, hogy mindenféle szakvélemény nélkül is azonnal abbahagytam. meg később több másfélét is, és nem volt belőle olyan bajom, amire utólag emlékeznék.
szóval ezek az új tüneteid pár nap, és el kell múljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!