Antidepresszánstól "elhülyülés"? Normális?
Az világos, hogy az a célja, hogy helyretegye kicsit az ember gondolkodását, de még csak két napja szedem, és azt érzem, hogy a kreativitásom a padló alatt van... Amiben eddig jó voltam és pörögtem, most az is csak döcög, beszélgetéseknél nem jutok tovább annál, hogy "aha" meg "jé"... Nem vészes, nem csorog a nyálam vagy ilyesmi, de idegesít, mert közben meg folytatnám az életemet, amihez meg szükség lenne a fejemre. Ilyesmiről sehol nem olvastam a neten, sem a mellékhatások között; ez azért van, mert teljesen egyértelmű, és hülye vagyok, hogy nem gondoltam rá, vagy inkább kérdezzem meg a dokimat?
Valdoxant és Stimulotont szedek (25 mg mindkettő), meg Xanaxot alváshoz (0,25 mg).
#1: Biztos nem a xanax, azt szedtem egy hónapig, és semmi bajom nem volt tőle. Nappalra nem is használom, csak lefekvés előtt veszem be.
#2: Nem gondoltam, csak meglepett a sebessége és a mértéke, főleg mert azt mondták, hogy magára a szorongásra meg a depresszióra csak kb. két hét múlva fog hatni. Ez akkor így is marad, amíg szedem? Enyhülhet, vagy fokozódhat ez a hatás?
Jól tudod, a pozitív hatás 2-3 hét múlva várható.
Ellenben a komoly, 1-2 nap alatt nem múló mellékhatások
legyenek intő jelek és azonnal írass fel másik gyógyszert. (Ezek a mellékhatások aligha enyhülnének.)
Ezek nagyon erdekesek, a,iket irtok. Egy kozeli csaladtagom valdoxant szed. Mire? : koncentracios zavarok, rossz hangulat, nem tudja kifejezni magat, memoria problemak. Pont, ahogy a 6. leirta! Mar jo ideje szedi, de semmi jelentos valtozas. Helexet is kapott melle,de attol elalszik nappal..
Van jobb vagy mas, ami a fenti bajokat enyhiti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!