Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretnék boldog lenni! Mit...

Szeretnék boldog lenni! Mit tegyek hogy elérjem?

Figyelt kérdés

Ismerj meg!:

Gyűlölöm a számítógépem mégis rá vagyok kényszerülve hogy használjam!

Nem szeretem a bulikat, alkohol ellenes is vagyok.

A barát/barátnő az egy nehéz ügy nálam mert iszonyodom az emberektől. Skizotípiás vagyok, kezdeti skizofrén tünetekkel, a tv-t is utálom, 10 éve nem láttam bekapcsolt tv-t! Játékok nem érdekelnek! Otthonról kimozdulnék csak nincs kivel, egy barátom sincs!

Írjak pozitívat is magamról:

Szeretem a természetet

Semmi több!

Nyitott lennék valami újra ami eddig nem volt!

Keresem a boldogságot csak nem tudom hol!

Az orvos szerint gyógyíthatatlan de tud egy gyógyszert ami szinten tartja csak a mellékhatása halál! Nem vállaltam! És ez nem vicc!

2014. okt. 27. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nevezd meg, hogy neked mit jelent konkrétan a boldogság és cselekedj!
2014. okt. 27. 22:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs! Nem tudom!
2014. okt. 27. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig ki kell találnod, mit jelent neked a boldogság, mert ha nem jössz rá, akkor nem is fogod tudni, mit keresel egész pontosan. Sok sikert!
2014. okt. 28. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez így elég érdekesen hangzik. Ha ennyire full negatívan állsz a dolgokhoz, élethez, hogy akarsz boldog lenni? Hm?
2014. okt. 28. 10:46
 5/5 anonim válasza:

Tudod, az egyik legfontosabb kérdést fogalmaztad meg, ami egy ember életében nagyon fontos. Ami nagyon nagyszerű, az az, hogy szeretnél tenni azért, hogy boldog lehess, és szereted a természetet. Megértelek téged, mert konkrétan nem tudod, hogy miben rejlik a boldogság, de a természet bizonyára okoz neked boldogságot. Azonban nem kell, hogy elkeseredj, van megoldás. Nem tudom, hogy hány éves vagy, milyen nemű, de nem is ez a lényeg; kortól és nemtől függetlenül próbálok segíteni. Van egy tény, amit bevezetésként áttekintünk: Láthatod, hogy az embereknek életük során sok problémával kell szembenézni. Háborúk, éhezés, betegség, családok válása, szeretett személy elvesztése, munkanélküliség. Mi emberek az életünk során ilyen és egyéb problémákat, megpróbáltatásokat elszenvedhetünk; röviden: vannak boldogtalan pillanataink rövidebb és hosszabb távon is. De nem hagyhatjuk, hogy a problémák és a nehézségek megfojtsanak minket. De hát akkor mi is a megoldás?

Biztos tudod, hogy amikor vásárol valaki egy háztartási gépet (pl. mosógép), kap hozzá egy használati útmutatót. Miért? Azért, hogy biztonságosan, helyesen tudja használni a gépet. Ennek az útmutatónak volt egy forrása, aki vagy akik jól ismerik a gép működését, ezért letudták írni, hogyan használja helyesen a vásárló a gépet, ezek szakemberek. Na ugyan így van ez az élettel is, kell legyen egy forrás, aki útmutatásul tud szolgálni az ember számára ahhoz, hogy boldog tudjon lenni, még a nehézségek ellenére is, lehet hogy nem 100%-osan, de viszonylag túl tudjon látni a nehézségeken; aki ad az embernek egy olyan SZEMLÉLETMÓDOT, hogy másként tud tekinteni a nehézségekre, még a legnehezebb körülmények között is. Na de hol van ez a forrás? Ki adhat segítséget?

Ha megfigyeled a természetet, mit veszel észre? Egy tavaszi vagy nyári napon élvezed a madárdalt, a nap melegét, a virágok csodálatos illatát, vagy a természet csendjét, s talán könnyekre fakadsz, még a legapróbb dolgon is, ami a természet szépségét adja. Mit gondolsz, mind ez csupán a véletlen műve? Gondolj arra is, hogy ez a javadra van, jól érzed magad tőle. Nem gondoltál még arra, hogy valakinek számított az, hogy te személy szerint is jól érezd magad? Ki ez a valaki, és miért nem vesz minket körül csak a jó és a szép, és miért szenvedünk akkor, ha ez a valaki jót a kart nekünk? A válasz: Mert nem ez a valaki akarta azt, hogy ilyen világban éljünk, és Ő sem örül ennek. Azt akarja, hogy boldog légy és segíteni akar neked. (Ez a személy nem egy misztikus alak, vagy valami mágikus jóslással foglalkozó személy; soha ne fordulj jósokhoz, ha valaki azt tanácsolja neked, mert nagyobb bajod lesz belőle, hidd el nekem. Erősen kérlek, hogy fogadd meg ezt tőlem.) Akiről én beszélek, megtudja neked mondani azt is, hogy miként találhatod meg a boldogság titkát. Ez a személy a boldogság létrehozója, aki szeret téged, és azt akarja, hogy közel kerülj hozzá, őt egy könyv, a Biblia lapjain keresztül ismerheted meg, Isten az. De nem az az Isten akit a mai papság mutat be, ugyan is ők már régen nem az igazságot tanítják, sőt sok vallási vezető azt tanítja, hogy Isten kegyetlen, az ő akaratából halnak meg az emberek, meg, hogy halál után szenvedteti az embereket a tüzes pokolban, ez hazugság, soha ne hidd el. Sokan tanítják, hogy Jézus az isten, ez sem igaz, nem ő az Jézus az isten fia. Az isten szeret téged és ne feledd azt akarja, hogy boldog légy, és egy csodálatos reménységgel álld meg, ha hallgatsz rá, és sokkal többet is láthatsz még a természet szépségéből, mint valaha.

HA ÉRDEKEL A FOLYTATÁS, ÍRJ KÉRDÉSEKET NYUGODTAN, VAGY ÍRJÁL, OLYAT, AMI MEGFOGALMAZÓDOTT BENNED, DE HA NEM ÉRDEKEL A TOVÁBBIAKBAN AMIKET ÍRTAM, MEGÉRTELEK, ÉS KÍVÁNOM, HOGY SIKERÜLJÖN TÚL LENNED A NEHÉZSÉGEKEN.

Üdv.

2014. okt. 28. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!