Annyira vágyom Amerikába, (nem tudok nélküle élni de kilátástalannak tartom hogy kapjak zöldkártyát vagy valahogy elérjem ezt a célt, szóval mi lenne ha elmennék és csöves, hajléktalan lennék, szerintetek így is lehet boldog az ember?
Annyira vágyom oda,hogy talán még úgy is elmennék hogy csöves legyek.A csöveseket úgy sem cseszegetik,nincs még személyiük sem.
Mi a véleményetek,lehetne?
Vagy van tanácsotok hogy juthatnék ki?
Már tájékozódtam ebben a témában,de ugyebár semmit sem szabad feladnia az embernek....
Köszönöm.
Mert aztán csövesként boldog leszel, azt erősen kétlem.
Én jártam már kint, igaz nem dolgozni csak egy rokonnál voltam 1 hónapot, igaz hogy az kivitelezhetőbb de őszintén szólva nem ájultam el attól a helytől.
Nagy nehezen eltudtuk volna intézni hogy dolgozhassak ott 3 hónapot, de ott sem leányálom az élet. Oké hogy többet keres az ember, de ott jobban is kell dolgozni, és egyes dolgokat időre kell megcsinálni. Takarítóként eltudtam volna helyezkedni ha nagyon akartam volna, és persze legálisan de amiket hallottam hogy ott az ablaktisztítást, portalanítást, porszívózást, percre pontosan időre kell elvégezni. Meg ott a bolti eladóknak sem leányálom, meg senkinek sem. Sokan mondják hogy Amerika egy álomvilág, és eddig akiket ismerek és ott vannak éppen vagy voltak egyszer mind azt mondják hogy hát nem erről álmodtak. Én Los Angelesben voltam szép város, tetszett de élni biztosan nem akarnék ott.
Ha annyira vágysz oda akkor turistaként menjél ki oda először, dolgozni ne akarjál mert úgy is megutálod, és vissza sírod Európát.
Én kint élek, és tévedsz ha azt hiszed csövesként szép az élet..Még hol? New Yorkban? Ott lehet az első éjszaka elvágják a torkodat, mert valakinek éppen a te cipőd fog kelleni. Vagy Washingtonban?? Ott nem fogsz tudni sehol sem elleni, mert a rendőrök szinte rögtön elzavarnak. Ahová meg mehetnél (hidak alá) ott meg harcolhatsz, hogy legyen egy jó kis helyed.. Los Angelesben? Semmivel sem lesz jobb ott mint New Yorkban.
Én azt is tapasztaltam, hogy kint megvetéssel néznek a hajléktalanokra. Amúgy meg..Mit ennél? mert ingyen kaját nem biztos hogy fogsz tudni kapni. Hogy élnéd túl a teleket?
Komolyan, miért hiszitek hogy annyira jó élet van kint, hogy a hajléktalanságot is vállalni kell???
Egyébként meg, nem sokáig leszel hajléktalan. Mivel nem ismered a kinti íratlan törvényeket amik a hajléktalanok között megvan, így az első razzia alkalmával (ha még élsz) a rendőrök elkapnak. Hamar kiderül hogy nem vagy odavalósi, és amint megtudják hogy illegális bevándorló vagy, már toloncolnak is kifelé.. Hidd el, nem hajléktalanokat akarnak..
> Annyira vágyom Amerikába
Miért?
Igazan irigylesre melto eletceljaid vannak neked is kedves kerdezo.
Felemelo olvasni hogy az otthoni fiatalok ( gondolom nem 50 evesen kerdezted ezt ) ilyen nagyban gondolkodnak.
Tudasd kesobb hogy sikerult-e elerni almaidat
Ha fiatal, eros, es egeszseges vagy, akkor probald meg.
Illegalisan elni nem gyerek jatek, de nagyon sokan csinaltak mar. Amerika attol Amerika hogy itt minden lehetseges.
Lehet, hogy egy par ev mulva lesz valami amnesztia. Vagy nyersz a Lotton. (igaz, hogy egy illegalis nem vehetne fel a penzt, valakivel meg kellene osztozni). Vagy kozben nyerhetsz egy zold kartyat a Green Card Lotteryban. Legrosszabb ami megtortenhet, ki fogjak rugni az orszagbol.
De persze kellene egy olyan kornyezet amiben el tudnal bujni, peldaul olyan hely ahol sok a magyar.
Azt tanacsolom, tanulj spanyolul, a mexikoiak es del-amerikaiak kozul ki vannak epitve a segito halozatok.
Ne add fel az almaidat, barmit mondanak a tobbiek.
Es keszulj fel arra hogy az elso par ev embertelenul nehez lesz.
"Az eg kek, a fu zold, a fing budos... Most Hollandiaban vagyok, es ez jobban tetszik"
Csaknem illatosat finganak a hollandok??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!