Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Annyira vágyom Amerikába,...

Annyira vágyom Amerikába, (nem tudok nélküle élni de kilátástalannak tartom hogy kapjak zöldkártyát vagy valahogy elérjem ezt a célt, szóval mi lenne ha elmennék és csöves, hajléktalan lennék, szerintetek így is lehet boldog az ember?

Figyelt kérdés

Annyira vágyom oda,hogy talán még úgy is elmennék hogy csöves legyek.A csöveseket úgy sem cseszegetik,nincs még személyiük sem.

Mi a véleményetek,lehetne?

Vagy van tanácsotok hogy juthatnék ki?

Már tájékozódtam ebben a témában,de ugyebár semmit sem szabad feladnia az embernek....

Köszönöm.

2013. okt. 6. 09:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hiába nyer( sorsolják ki) a lottón csak akkor kapja meg zöldkártyát rendelkezik a national minimum wage nek megfelelő összeggel .Ez az éves minimál jövedelem .ami most kb14ezer dollár. Tehát ha bevándorláskor fel tud mutatni minimum 3.5milló forintot bankszámlán. Az akinek semmi pénze nincs az ""talán"" menedékjogot kérhet de erre nincs semmi grancia h megkapod .

Kérdezőnek .Amerikában még csövesként is boldogabb életed lehet mint idehaza.

2017. szept. 10. 08:17
 12/13 anonim ***** válasza:

> Az akinek semmi pénze nincs az ""talán"" menedékjogot kérhet de erre nincs semmi grancia h megkapod .

Garantáltan nem kapod meg. A szegénység annyira, de annyira nem ok a menedékjog kérelemre. Az USCIS így fogalmaz a megfelelő listában: "Demonstrates that they were persecuted or fear persecution due to race, religion, nationality, political opinion, or membership in a particular social group"

A Dél-Szudáni, az megkapja, mert ha visszapaterolják, akkor kiirtják. Érzed a különbséget?

2017. okt. 25. 01:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Értem hogy mit mondasz de a rendszerváltás óta nálunk egyáltalán nem nőtt az életszinvonal.Én egyáltalán nem érzek semmiféle pozitív változást az életemben, sőt.

Ne feledjük azt sem hogy amíg kommunizmus volt magyarországon addig innen nemcsak disszidálni lehetett az usa-ba hanem a menedékjog is pozitiv elbirálást kapott.

Nem tudom mennyire érthető a párhuzam abban amit leírtam.

2017. okt. 25. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!