4. hete szedem az antidepresszánst,3 hete terápiás adagot azt mondták 4-6 hét is lehet, ezt úgy értik hogy lehet 6 hét is míg érzek egyáltalán bármi változást a kedélyállapotombam? Ha nem változik semmi 1-2 héten belül cserejek gyógyszert?
És hogy megy egy ilyen csere egyik nap még ez másnap már a másik?
Bocs a sok kérdésért
Én tényleg nem ismerem, de azért biztos van más aki igen. Amikor azt mondtad, hogy kifejezetten ilyen alvás problémákra van, azt hittem a valdoxant mondod majd. :)
Mindenesetre... Nyugi, lesz jobb is! Tudom milyen szar lehet most, de talpra fogsz állni, csak tarts ki és küzdj. Sok sikert hozzá! :)
Én gondozóba járok. Nagyon jó a dokim, oda figyel rám (nem 5 percet szán egy emberre), szeretek hozzá járni. Viszont az esetek 90%ában rengeteget kell várni (nekem volt hogy 2 órán túl rostokoltam ott, mielőtt bejutottam) pont mert nem annyira futószalag a dolog. Mindenki annyi időt kap a dokival, amennyi kell, csak győzze kivárni. És van hogy nem tartják az érkezési sorrendet, mert a másik sürgősebb vagy rád több időt akarnak szánni és ezért valakit eléd vesznek hogy ő ne várjon. Meg ahova én járok ott az asszisztensek is tök kedvesek, jó fejek, ha éppen olyan a szituáció akkor várakozás közben pl. lehet velük is dumálni.
Igazából nem tudom milyen az SZTK, én ott még nem voltam. Szóval összehasonlítani nem tudom, max az alapján amit hallottam róla.
De csak azért mert azt mondom hogy kedves a doki, ne válts helyet :D Mindenkivel más és nyilván minden doki is más. De pl én ismerem a dokinak más betegeit és ők azért nem bírják őt annyira mind én. Ez a "kémia" a doki és a beteg között, ami ideális esetben működik.
Jó de mondjuk gondolom a kórház is mindenhol más. Mármint én bennfekvősen voltam csak a pszichiátria osztályon, de ott is volt doki aki nem tudom, kb 10 percet dumált a beteggel, én meg ott is olyat kaptam ki, aki konkrétan 1órás pszichoterápiákat tartott nekem amikor csak tudott (szinte naponta).
De őszintén nem tudom pontosan hogy ellátásilag milyen különbség lehet a pszichiátria, a gondozó és az SZTK között. Mert én eddig ezekről hallottam és ki-ki arra biztatja a többieket, amit ő ismer. Vagy azt mondja hogy oda soha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!