A pszichiáterem antidepresszánst akar nekem, lehetséges lenne enélkül?
Ha tudsz, menj el egy másik szakemberhez és kérd ki a véleményét.
Vagy azért akar téged így kezelni, mert hamar le akarja tudni a dolgot és egyszerűbb neki bogyókat felírni,
vagy azért, mert tényleg így a legjobb neked.
A kérdés az, hogy bízol az orvosodban?
Ha igen, fogadd el a döntését és tedd, amit mond.
Ha nem, keress egy másik orvost, mert bizalom nélkül elég nehézkes a kezelés.
Mindenféle lelki eredetű testi tünet: hetek óta tartó láz, köhögés, fejfájás.
3 családi tragédia (halálesetek), költözés, gyerekszülés, munkahelyváltás történt az elmúlt 2 évben.
Akkor is félek az antidepresszánstól. Lelki problémára "lelki eredetű" kezelés kell, nem gyógyszeres. Szükségem van az agyamra is, nem engedhetem meg, hogy "kihagyásaim" legyenek napközben.
A gyógyszer nem szünteti meg a problémát, csak a elfedi a szemedet a problémák elől. Attól hogy begyógyszerezve nem fogod érzékelni hogy baj van, az a baj még nem tűnik el. Pontosan ezért nem szeretem a pszichiátereket. Mindenkinek lyukat beszélnek a hasába, egy jámbor 16 éves kislányra képesek ráfogni hogy agresszív elmebeteg akinek nyugtatót kell szednie. Jutalékot kapnak a gyógyszergyártóktól.
Kérdező, jól gondolod: a problémáid nem fognak egy gyógyszertől megszűnni. Inkább járj pszichológushoz. Amúgy a jelenlegi orvosod szerintem is csak le akarja tudni a dolgot. Neki csak egy páciens vagy az ezerből, akinek az élete neki egy cseppet sem számít. Legyen meg a munkaidő, azt kész.
7-es neked meg mi bajod a gyógyszerellenesekkel? Pont olyan vagy mint a bunkóbb fajta dohányosok, akik nem törődnek a nemdohányosokkal. Pedig minden ember nemdohányosnak születik, szóval az a normális.
Azért vagyunk idióták mert nem akarunk megvakulni a gyógyszerek miatt?? Attól hogy begyógyszerezve nem veszi észre a problémát, az attól még ott van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!