Lehetséges, hogy a bölcsesség fogam akar előbújni?
Múlt héten voltam fogorvosnál, erről semmit sem mondott, bár nem is ez miatt mentem (csak ellenőrzés volt). De most vettem észre két ilyen kis "szarvacska" szerűt a bal felső hetes fogam mellett közvetlen. Lehet, hogy az csak annak a hetesnek a része, ugyanakkor a jobb felső hetesnek nincs ilyenje. Kicsit mintha érzékeny lenne az íny is.
20 éves vagyok.
Lehetséges. Figyeld többször is ha látsz változást és nézd meg hogy jó irányba bújik-e, mert ha nem akkor megint meg kell látogatnod a fogorvost. Ez az életkor a bölcsességfogak ideje.
Én 22 vagyok, nekem mind kibújtak, elég hamar, úgyhogy már vagy kettő be is van tömve (mind a 4 kibújt). Hála Istennek mind jó irányba nőttek, az egyetlen baj hogy helyet csináltak maguknak és így összenyomták az egész fogsoromat. Elég fájdalmas volt amikor bújtak, de ki lehetett bíni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!