Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » öngyilkosság! Mit csináljak?

öngyilkosság! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

5 éve voltam együtt a párommal

nagyon bolgogok voltunk!elhagyott ma. összeköltöztünk jol megvoltunk

szomszédban lakott egy gyerek fiu. sok volt probléma közöttünk

megcsaltam.másfél éve visszaköltöztünk a szülinkhez mert anyagilak nem tudtuk tartani a alérletet.kivagyok bukva.nagyon szeretem.de ő már nem hisz bennem. öngyilkosságon gondolkodom.anyum meghalt 2007 ben . párom volt egyetlen de már ő sincs:-((((apum meg bátyám nem nagyon foglalkozik velem.27 éves vgyok.

2014. okt. 19. 17:25
1 2
 1/14 anonim válasza:
Hasonloan erzem. Gondolj szepre es jora. Nem kell megtenni. Sok sikert! 😊
2014. okt. 19. 17:29
 2/14 anonim ***** válasza:

Mi ez a fogalmazás? Biztos hogy 27 vagy..?

Egyébként, az öngyilkosság nem megoldás. Tarts ki, az idő megy tovább , lesz ez jobb is.

Próbálj meg közelebb kerülni apukádhoz, vagy a testvéredhez, ismerj meg új embereket, járj el sokat otthonról.. esetleg keress olyan embereket akik hasonló cipőben járnak,ezekkel lehet gyorsítani a folyamatot. Ha pedig egyedül nem tudsz túllépni ezeken, keress fel egy szakembert, aki tud segíteni. (=pszichológus)

2014. okt. 19. 17:33
 3/14 A kérdező kommentje:
szeretem a (volt ) páromat!nagyon kivagyok bukva.nm igy nevelt anyum anno .nagyon hiányzik.párom is.:-((nem akartam megcsalni ,de nagyon sokat ittam akkor.nagyon rossz lelkiismeretem.most is iszk.vki segiten.mit csináljak:-((öngy kis tipek.
2014. okt. 19. 18:03
 4/14 A kérdező kommentje:

holnap délután megteszem tippek??lelkem fekete:-(((

ezt érdemlem. öngyilkosság.ennyi.vki tipp.nagyon egyedül vgyok ebben világban .anyum halála után volt ( párom)volt aki kihozott régen állapotból,de most már ő sincs itt:-(((

barátnim sincsenek mert ő volz minden:-((csak csináltam hülyeséget.amit nagyon bánok.miota visszaköltöztünk fogytam 7 kilot. ő is észrevette.muszáj volt elmondanom.de vége mindennek vége:-(((senkim sincsem:-((

2014. okt. 19. 18:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Pasi miatt eldobni az életed??Ugyan már!Majd lesz másik!Menj társaságba,ne legyél egyedül!
2014. okt. 19. 19:05
 6/14 anonim válasza:
Ha nincs komolyabb betegséged, és nem vagy olyan csúnya mint egy banya, és öngyilkosságon agyalsz szánalmas vagy. Nekem mi jutott? Egyedül élek, tartom el az egyetlen hozzátartozómat a testvéremet aki skizofrén, mizgássérült. Nincs senkink, és nekem is komoly betegsèggel kell nap mint nap szembenézni, és így embernek maradni.
2014. okt. 19. 21:46
 7/14 anonim válasza:

Mind követünk el hibákat és kerülhetünk olyan helyzetbe, amit nem tudunk megoldani. Amiről úgy érezzük, hogy nem tudjuk megoldani. Túlélni. De mindenkinek megvan az is valahol, amiért mégis érdemes továbbmenni, csak ilyenkor irgalmatlanul nehéz észrevenni magunk előtt ezt a valamit vagy valakit.

Hívd fel a 116-123 számot. Akár most. Akik felveszik, arra kötelezték el magukat és azért tanultak, hogy segítsenek hasonló helyzetekben. Ingyenes és névtelen. Akkor hívod fel és teszed le, amikor akarod. Mindig van, aki meghallgat és segíteni akar.

116-123

2014. okt. 20. 00:22
 8/14 A kérdező kommentje:

ő meg csókolózott egy lánnyal!megmondta.tehát ő sem tiszta!!!nagyon nehéz

5 év. ment el.megbeszéltük a dolgokat

mindent szó szerint!és nem mit csináljunk

ő is szeret én is őt csináltunk bajt amin nem tudunk változatni.KINYIRTUK SAJÁT KAPCSOLATUNKAT!

2014. okt. 20. 11:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia! Van valami változás?
2014. okt. 20. 15:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd, akkor nem csalnád meg...
2014. okt. 20. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!