Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már itt valakinek öngyilk...

Volt már itt valakinek öngyilkossági kísérlete? Hogy jutottál el idáig?

Figyelt kérdés

2014. okt. 12. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
mi ez a sok öngyis kérdés!?
2014. okt. 12. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer, miután évekig nem jutottam ki a depresszióból, és már nem láttam a kiutat, hiába a sok gyógyszer és bíztatás, támogatás a barátok és család felől... egyszerűen úgy éreztem, már nem bírom elviselni a szürke hétköznapok újra és újra ismétlődő rutinját, a fürdés, hajmosás megterhelő volt, nemhogy az egyetem.... ahol ráadásul senki nem értett meg, nevettek rajtam a hátam mögött, és teljesen egyedül éreztem magam, leterhelve a rengeteg rám rótt feladat által. Összeroppantam. A fürdőszobakövön tértem magamhoz, egy üveg vodka, fél doboz xanax után, és dőlt a vér mindkét karomból. Kihívtam magamra a manetőt, valahogy elmásztam a telefonomig, egy hét zárt osztály, senkinek sem kívánom. Azt hiszem, akkor értem el a mélypontot, de beszélgethetünk privát üzenetben erről, ha szeretnél. Én már megjártam a földi poklot, volt a zárton egy skizofrén nő, aki folyton arról beszélt, mennyi őrangyalom van és mennyire vigyának rám. Fogalmam sincs, hogy hallucinált-e de valahogy félig igazat adok neki. Azóta sem vagyok sokkal jobban, de meghalni már... nem akarok... olyan sokszor legalábbis.
2014. okt. 12. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve, szakítás miatt.
2014. okt. 12. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt. Egyszer kihúztam a gyógyszeres fiókot, és a suliban, mindenki előtt bevettem 5-6 szem tablettát (nem tudtam hogy mik azok) és gondoltam hogy majd elalszom szépen csendben.. hát nem így lett.. okádtam.. sajnos azóta is vannak gondolataim..
2014. okt. 13. 18:31
 5/6 A kérdező kommentje:
6 szem? Csak annyi volt? Mindet be kell venni amennyi csak van.
2014. okt. 13. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt háromszor. Gyógyszerek + alkohol. Engem éveken keresztül piszkáltak általánosban, végül már egy barátom se volt, otthon vagy hozzám se szóltak vagy szidtak. Aztán a szüleim is elváltak, nem tudtam sekivel beszélni. Közben piszkáltak is. Elkezdtem vagdosni magam, mert hihetetlenül megutáltam magamat miattuk. Miután erre rájött a családom elkezdtek szidni, elhordtak mindennek. Azt mondták, hogy játsszom az agyamat, hogy tönkreteszem mások életét. Elegem lett.. nem mertem suliba menni, volt hogy elindultam és visszafordultam. Ha tükörbe néztem sírtam. Aztán eljött az a pont amikor annyira egyedül éreztem magam és annyira rossz embernek, hogy megpróbáltam. Többször is. Még mindig hasonló lelkiállapotban vagyok, mivel a pszichologusok engem csak szidtak. Csak egy kis megértést vártam volna, de mindegy már nem is járok orvoshoz.

16/l

2014. okt. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!