Volt már itt valakinek öngyilkossági kísérlete? Hogy jutottál el idáig?
Nekem volt háromszor. Gyógyszerek + alkohol. Engem éveken keresztül piszkáltak általánosban, végül már egy barátom se volt, otthon vagy hozzám se szóltak vagy szidtak. Aztán a szüleim is elváltak, nem tudtam sekivel beszélni. Közben piszkáltak is. Elkezdtem vagdosni magam, mert hihetetlenül megutáltam magamat miattuk. Miután erre rájött a családom elkezdtek szidni, elhordtak mindennek. Azt mondták, hogy játsszom az agyamat, hogy tönkreteszem mások életét. Elegem lett.. nem mertem suliba menni, volt hogy elindultam és visszafordultam. Ha tükörbe néztem sírtam. Aztán eljött az a pont amikor annyira egyedül éreztem magam és annyira rossz embernek, hogy megpróbáltam. Többször is. Még mindig hasonló lelkiállapotban vagyok, mivel a pszichologusok engem csak szidtak. Csak egy kis megértést vártam volna, de mindegy már nem is járok orvoshoz.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!