Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikroham ébredést követően,...

Pánikroham ébredést követően, nem közvetlen arra kelek, hanem 5 perc után tör rám. Nektek is van hasonlò? Lehet valamit tenni ellene?

Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 12:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem a testi, illetve az ilyen jellegű tünetekkel van bajom. SZerencsére fulladni nem annyira szoktam, zavaróbb a hányinger, ls a hasmenés. De közben agyilag akármennyire próbálom kontrolálni a dolgot, sajnos a diszkonforérzés nem tűnik el .. ilyenkor azt érzem, hogy sosem jutok haza, de amúgy leginkább bebújnék egy üres, sötét szobába, ahol nincsenek emberek, hogy túlvészeljem. Nem szeretem ha emberek közt jön rám. Azt érzem végdtelen vagyok, és kiszolgáltatott, hogy látják .. vagyis nem is emiatt nem tudom, csak nem szeretem, ha az emberek jelenlétében jön rám, Viszont sokszor szeretném, ha mellettem lenne egy valaki, aki megnyugtat. Most duplázzuk a gyógyzserem, csak még nem kezdtem bele, nem találtam megfelelő alkalmat rá :D.
2014. okt. 12. 19:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Bár az is igaz, hogy a gyógyszert már lassan 1,5 éve szedem, akkor inkább szorogntam, a pánik most úgykeletűnek mondható .. de sajna tényleg nem tudom mi váltotta ki.
2014. okt. 12. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!