Magas (110-120) pulzuson segít a xanax?
Figyelt kérdés
Reggeli ébredés óta szédülök, hányingerem van és nem akar lejjebb menni a pulzusom 110nél, érzem, hogy nagyon megy a szivem. Szerintetek a xanax-tól rendbe jönne vagy rontanék a helyzeten? Régebben voltak pánikrohamaim, de most úgy gondolom minden rendben és nem tudom mitől lettem rosszul. Ráadásul dolgozom és így elég kellemetlen, csak nyugtató van nálam amit be tudok venni.2014. szept. 17. 10:56
1/11 anonim válasza:
Rontanál a helyzeten.A xanax,álmosít,tompít.Inkább menj orvoshoz!
2/11 anonim válasza:
Nem Xanax. Ha orvoshoz mész, eldönti, hogy szükséged van-e béta-blokkolóra.
Ha pszichés az eredet, pszichoterapeutát keressél, és tanuld meg az autogén tréning relaxációt.
3/11 anonim válasza:
Én is béta-blokkolót szedek erre. De ha a stressztől ment feljebb vagy vmi miatt újra szorongsz akár a xanax is segíthet.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Közben jobban lettem, lement 80-ra a pulzusom (xanax nélkül), de azért valószínű elmegyek egy kivizsgálásra, hogy szükség van-e ilyen béta blokkolóra.
2014. szept. 17. 12:17
5/11 anonim válasza:
Hagyd a Xanaxot, ha jót akarsz magadnak, tartsál inkább citromfű tea kúrát.
6/11 anonim válasza:
Xanax? Béta-blokkoló? Mire? a magas pulzusra? Bármi lehet, nekem pl. a pajzsmirigy túlműködéstől, meg mert egy lusta dög vagyok és nem mozgok semmit. És ezen kívül még 1 millió oka lehet.
7/11 anonim válasza:
Igen tudjuk kedves utolsó válaszoló! De sajnos van amikor egyszerűen nem tudják az okát, vagy ritmuszavar van, vagy szorongás....amik persze panaszt okoznak, és így kell vmi kezelést alkalmazni, mert enélkül az ember se iskolába se dolgozni nem tudna járni. Ez a szomorú valóság. :(
8/11 hosszúhajú válasza:
a testi és a lelki baj együtt jár, én pont így voltam, xanax meg magas pulzus, a szorongástól felment a pulzus, de a magas pulzustól meg jött a szorongás - oda-vissza kör. teljesen rendbe tett a humapronol vagy propranolol - házidoki felírja. - persze a többi pszichiátriai gyógyszer kell mellé! De mondd neki, hogy szedsz diligyógyszereket, mert egyes antidepresszánsokkal nem férnek meg jól a bétablokkolók, nem mindegy melyiket írja fel. ( persze csak ha antidepit is szedsz )
9/11 A kérdező kommentje:
Kb. két éve már nem szedek antidepit szerencsére, úgyhogy az nem lesz gond. :) Köszönöm a tippeket! Most arra gondoltam kipróbálom ezt a Brandenburg Neuro vitamint, hátha ez is elég lesz egy kicsit erősíteni az idegrendszerem. Hogyha amellett is újra magas lesz a pulzusom, akkor elgondolkodok komolyabb gyógyszeren. De bízom benne, hogy nem lesz ez gyakori, bár valamiért ilyenkor ősszel mindig rosszabb a hangulatom, többet szorongok. Más is így van ezzel, vagy csak én?
2014. szept. 21. 19:08
10/11 hosszúhajú válasza:
igen, a fényhiány okozza - Svédországban már létrehoztak az enyhítésére úgynevezett "fényszobákat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!