2 éve tartó pánikbetegségre milyen gyógyszerek nélküli hatásos kezelések vannak?
Gondolok itt bármilyen terápiára például!
Mert elegem van a gyógyszerezésből!
Konkrét elérhetőségeknek is nagyon örülnék,főleg olyanoktól,akiknek segített már valamilyen terápia.
Előre is köszönöm a válaszokat! 24/L
Sajnos rossz pszichiátert választottam,mert csak a gyógyszerezésre volt képes. Meg a semmiről való beszélgetésre,aminek persze az árát megkérte, másfél évig antidepresszánson és 3*1 05,mg-os Xanaxon éltem,de nem gyógyultam meg.
Ebből lett elegem,fél év alatt letettem az antidepit, és a Xanaxból is max 2-őt veszek be egy nap,de csak ha rosszul vagyok.
Nagyon rossz így élnem,minden nap halálfélelmem van,rettegek attól,hogy megáll a szívem...
Voltam mindenféle vizsgálaton,minden negatív lett.
Köszönöm a válaszokat,mentek a zöld kezek!
Esetleg konkrét orvos nevet/elérhetőséget tudtok adni?
Budapesti vagyok.
Ne orvost keress, hanem pszichoterapeutát! (aki mellesleg lehet orvos is, ha kapott terapeuta kiképzést).
A terapeuták közül is a leghatékonyabbak az integratív terapeuták.
Köszönöm, találtam egyet, aki szimpatikusnak tűnik, beszéltem vele,és ő végre nem gyógyszerekkel gyógyít :)
Hétfőn megyek is hozzá!
Ajánlom ezt a videót.:
:) Kissé trágár helyenként, de igaz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!