Vannak itt PTSD-ben szenvedők, akik beszélgetnének erről a betegségről?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 18:46
2/4 A kérdező kommentje:
Érdekelne, hogy ki hogyan éli meg ezt, mi volt a traumája, és mely tünetek jelentkeznek nála.
2014. szept. 18. 12:28
3/4 anonim válasza:
De mégis miért érdekel? Neked is ez van?
Nekem írtál privátot, de nem fogom egy szakdolgozathoz vagy mit tudom én, milyen kutatáshoz leírni azokat, amiket még átgondolni sem merek.
Szóval ez így egy kissé meredek.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen hála istennek. Ha nehéz beszélned róla, nem akarom erőltetni. Egy könyvet írok, és ahhoz kellett volna. Érdekel a pszichológia, és sokat olvastam a témáról, de olyan szárazak az anyagok, szerettem volna egy érintettel is beszélni. Ez a saját célom, de nem vagyok önző, beszélnék erről emberileg is szívesen, segítő szándékkal. Rászánnám az időt, hogy te is megkönnyebbülj, ha igényed van rá.
2014. szept. 18. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!