Hogyan küldjem le a szorongásom?
Figyelt kérdés
Most kerültem középiskolába, Budapestre, az otthonomtól elég messze van így kollégista lettem. A suli is szuper és rengeteg barátom van, de elkezdtem szorongani. A betegségektől, attól, hogy távol vagyok a családomtól, és elkezdtem magam nagyon egyedül érezni. A torkom is szorít, mintha gombóc lenne benne és hányingerem is van néha. Pedig annyira szeretnék boldog lenni, és önfeledten élvezni a barátaimmal töltött időt, de ez a torokszorítás és izgalom nemhagy. Nem tudom mit kéne tennem, hogy leküzdjem. :(2014. szept. 30. 16:58
1/3 anonim válasza:
Természetes, hogy hiányzik a család eleinte, de meg fogod szokni.Nem vagy egyedül, hiszen azt mondod rengeteg barátod van. Legyél velük többet, kapcsolódj ki, Betegségektől nem kell félni, fiatal és egészséges vagy, ezt erősítsd magadban.
2/3 anonim válasza:
szerintem is
majd meg fogod szokni
nyugi
3/3 anonim válasza:
A gombóc a torokban az stressztől van, amikor rádtörnek ezek a rossz érzések, akkor kezdj el sportolni, futás, foci, bármi, ami eltereli a figyelmedet és kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!