Miért hazudik Egy ismerősöm? Küldjem pszyhológushoz?
Figyelt kérdés
hazug2014. júl. 5. 09:22
1/6 anonim válasza:
Ha bővebben leírod, akkor talán meg tudom mondani, miért hazudik. Annyi információból nem lehet következtetni.
2/6 A kérdező kommentje:
mindent szeret eltúlozni, és amikor hazudik látszik az arcán hogy élvezi amit mond és bizonygatja hogy ő igazat mond.például Ő egyetemet végzett, és alí kellett bejárnia mert ő olyan okos, és nem is járt egyetemre, ha nem 1 kirakat rendező iskolát végzett, de ő belsőépítész. Ők indén Franciaországba fognak nyaralni, de a számláit alig fizeti. stb. Termékbemutatón volt és 3 külön ajándékot kapott , csak ő, mindenki más nem kapott semmit.
2014. júl. 5. 09:45
3/6 anonim válasza:
Még annyit se írtál, hogy férfi vagy nő :-D
De egyébként biztos, csak feltűnési viszketegsége van, VAGY a hazug szavaival akarja kompenzálni az amúgy f*s életét. Ennyi infóból nekem most csak ez a kettő dolog jutott eszembe.
4/6 A kérdező kommentje:
Nő, de én úgy gondolom, hogy önértékelési problémái vannak.
2014. júl. 7. 05:00
5/6 A kérdező kommentje:
elme orvos vagy pszyhológus tudna segíteni rajta? /57 éves és nő/.
2014. júl. 7. 05:02
6/6 anonim válasza:
Hát az első általam megadott lehetőségbe ez is beletartozik, mint ok.
Szerintem inkább pszichológus. De max. tovább küldik egy másik orvoshoz, de ez nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!