Manó1235 kérdése:
Szorongásom lenne?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok mindig is önbizalom hiánnyal küszködtem és a középiskola első évei is elég nehezek voltak számomra szekálások lelki terror stb.. mostanában pedig valami nincs rendben velem.. folyamatosan aggódok hogy mi lesz pl hét elején... már tg reggel elkezdtem aggódni a hétfő reggel miatt, rémálmok gyötörnek alig tudok aludni, néha úgyérzem hogy egyszerűen felülkerekednek rajtam a problémák és hogy nem tudom megoldani őket,van hogy sétálok az utcán és azt érzem h mindenki engem figyel.. még a lépteim is olyan furák volt már h remegtem, sírógörcsöt kaptam, volt mikor egy időbe nem lehetett rávenni arra h át mennyek a boltba.. nem akartam emberek között lenni, suliba bejárni is nehezemre esik, mindig koloncnak érzem magam, nagyon kevés emberrel jövök ki , nehezen barátkozom, van mikor azt érzem hogy mindenki jobb nálam, igazából semmi okom nem lenne szomorkodni mégis letört vagyok állandóan.. és hallottam egy gyógyszerről a valerianáról azt érdemes lenne szednem?2013. nov. 2. 10:11
1/5 A kérdező kommentje:
ja és még annyit h nem tudok koncentrálni és ez sajnos a tanulmányaimon is meglátszik :/
2013. nov. 2. 10:18
2/5 anonim válasza:
Az nyugtató amiről beszélsz ha a nyugtalanság az oka az alvás hiánynak akkor szedd!
Egyébként sok mindenre amit írtál magamra ismertem..
3/5 anonim válasza:
valószínüleg közöd lehet a szociális fóbiához. triptofánról olvastam most azt lehet érdemes lenne kipróbálnod, ez segíti a szerotonin termelését. :)
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan szedd a Valeriánát és B MAX-ot, magnéziumot is. Intenzíven kezdjél sportolni és ez meghozza a gyógyulást.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!!
2013. nov. 3. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!