Ez azért van mert fáradt vagyok? A túl sok alvás depresszió miatt? Pszichés betegség?
Figyelt kérdés
Szóval olyan mintha szellemileg nem lennék friss, a bejövő információkat nehezen dolgozom fel, olyan mintha lassú felfogásom lenne. Van mikor pl. Nem foglalkozok vele ha valami felkelti a kiváncsiságomat, de ha foglalkozok vele akkor gáz van, nem tudok logikus válaszokat alkotni, és némelyiket nehezen is fogom fel, és a kommunikációm se a régi. Már kellemetlen hogy gondolok valami dolgot és arra vagyok ráálva hogy sokat gondolkozok hogy felfogjam, amit persze felfogok már elsőre de idegesítő.2014. szept. 29. 17:20
1/3 anonim válasza:
Igen,az alvás lehet a lehangoltságod miatt (lehet hogy ez depresszív állapot és nem depresszió feltétlenül).
Egyébként érzel kényszert/belső késztetést rá hogy újra átgondold az adott dolgot?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen érzek és elég kellemetlen, hogy minek gondolkodni olyanon amit alapból ösztönösen felfogunk. mit lehetne ezzel kezdeni? Meg olykor van az is nálam, hogy mondanak egy ilyen "beugratos" viccet, és olyan mintha valami gátolná a gondolkodásom, itt amúgy szerintem koncentrációs zavar lehet.
2014. okt. 2. 22:51
3/3 anonim válasza:
Hogy ha úgy érzed a koncentrációddal van baj,akkor sudokuzz,netes agytorna stb.
Így elsőre nekem a kényszerbeteség jut eszembe,ajánlom ha magadra ismersz lehetséges: [link]
(Keress fel egy pszichiátert/pszichológust hogy ha ez súlyosbodik,hidd el megfogja nehezíteni az életedet hosszútávon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!