Mit csináljak mikor öngyilkosságon jár az eszem?
Depressziós vagyok régóta, 2-3 éve majdnem folyamatosan. Most vagyok az újabb, eddigi legrosszabb mélyponton. Mármint nem éppen most, hanem ma voltam. Most éppen jobb.
Sajnos egyre többször elgondolkodom az öngyilkosságom, bizonyos pillanatokban azt látom csak megoldásnak, hálisten sose csinálok magammal semmit. És nem is szeretnék, csak azokban a pillanatokban... Ijesztően komolyan elgondolkodok rajta, és majdnem meg is csinálom. Olyankor mit tegyek? Van valami módszer amivel azonnal elterelhetném arról a gondolataimat?
21f
Köszönöm a válaszokat előre is.
Én is már egy jó ideje egyre többször gondolkodom ilyesmin, elképzelem, hogy hogyan...és mivel...de aztán mindig eszembe jut a családom. Nem vagyok velük túl jóban, de attól még tudom, hogy nekem sem esne jól ha elveszíteném valamelyiküket, így gondolom nekik sem, ha engem. És azok az emberek is eszembe jutnak, akik sokkal többet jelentenek nekem, mint gondolnák. Nem tudnám velük ezt tenni, akármennyire is szarul vagyok. Olyankor úgy érzem, kibírom még egy kicsit.
18L
Buddha azt mondta, hogy a gondolataiddal alakítod saját valóságod! Nem vagyok buddhista, de ez nagyon igaz! Állandóan a rossz dolgokon járatod az eszed, és gondolod, hogy ebből jó fog kisülni?
Értelmet és célt kellesz találni ebben az életben! Látod-e azt, hogy a saját elmédtől szenvedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!