Miért van az hogy állandóan az öngyilkosságon jár az eszem és nem tudok másra gondolni? 28/F
Ezen ne is gondolkodj, még fiatal vagy nagyon sok minden fog még az életedben történni! Pozitív dolgok is hidd el!
Most jelenleg depressziós lehetsz, segítségért fordulj a szüleidhez vagy a barátaidhoz és mond el nekik, hogy mit érzel. Hidd el megkönnyebbülsz és biztosan meghallgatnak!
Esetleg egy munkahely váltáson is elgondolkodhatnál.
Halihó,
a 28 életév fordulópont: szellemi feladatodat kellene felismerni.
Ez nem pontosan ugyanaz hogy lesz e csajod vagy sem.
Ami körbevesz azzal kell dolgoznod szóval a munka nem gáz, az a nyílvánvaló feladaod MOST.
Közben kezdd el a belső lényed feltárását, ennél fontosabb nincs.
Munka közben is lehet csinálni! Ha épp krumplit hámozol az érzéseid és a tudatod teljesen szabadok és készek a belső munkára! A leves is finomabb lesz :)
Szép Napot!
T :)
Tudod én is keresztül mentem(megyek) egy ilyen időszakon. Ilyenkor mindig kilátástalannak tünhet minden, főlag ha már rég tart ez így és semmi sem tűnik változni. Ilyenkor az ember azt látja a legjobbnak ha mindent felad(amúgy nekem voltak öngyilkossági kisérleteim) de hidd el nem éri meg és tényleg nagyon sajnállak és az a baj, hogy sokmindenre csak túl későn jőn rá az ember!
Sok erőt és kitartást!!! Jegyezd meg, hogy a dolgok változnak és ez időbe telik!
NE ADD FEL!!! BÁTORSÁG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!