Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy állandóan...

Miért van az hogy állandóan az öngyilkosságon jár az eszem és nem tudok másra gondolni? 28/F

Figyelt kérdés
nincs valami jó életem naphosszat csak dolgozom napi 10-12 órákat és miután hazajövök szembesülök azzal hogy még így sincs semmim és senkim csak a munka meg a munka és nem haladok jó irányba. szeretném valakinek elmondani a problémámat de nincs kinek.

2013. júl. 14. 21:03
1 2
 11/17 dani900 ***** válasza:
100%

10-es, ez eléggé durva, és sajnálom szegényt, tényleg, de tanulni lehet belőle, mégpedig azt, hogy sokkal jobban kéne figyelnünk egymásra, a barátainkra, és a szeretteinkre, éreztetni, hogy velük vagyunk, és nem megalázni, lecseszni a másikat, hanem elfogadni, hogy hibázhat, és ha véleményt is mondunk, csak segítő szándékkal.

Ez szól a szülőknek is, ne beleszólni akarjanak a gyerek életébe, de éreznie kell(kéne), hogyha szükség van rá, akkor van kihez fordulni. Ez a lány, sajnos, ezek szerint senkiben nem bízott meg eléggé, hogy ki tudja mutatni az érzelmeit, ezért teljesen egyedül volt igazából, attól függetlenül, hányan vették körül.

2013. júl. 16. 23:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es én nagyon sajnállom és majdnem elbőgtem magam de tényleg. Ezért kedves kérdező mielött cselekszel gondold meg szásszor is. Tudod egy meggondolatlan düntésnek végleges következményei lehetnek.
2013. júl. 17. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Talán vigyél változatosságot az életedbe! Emlékezz vissza azokra az időkre, amikor boldog voltál, mitől voltál az?? Mi tett boldoggá? Keresd meg ezeket a dolgokat. Valahogy keríts időt arra is, hogy ne csak adj kifelé, hanem juss te is némi örömforráshoz :)!! Kérlek ne öld meg magad, te is értékes ember vagy! És lehetsz még boldog. Ez biztos.
2013. júl. 17. 17:27
 14/17 anonim válasza:

Szia!

nekem is sajnos ilyen problémám van csak nekem munkám nincsen és a párom tart el de én is rengetegszer az öngyilkosságra gondolok....de nekem ráadásul az is rosszabitja problémámat hogy borderben szenvedek....de ha kiszeretnéd öneni a lekedet nyugodtan irhatsz nekem!

2013. júl. 19. 21:50
 15/17 A kérdező kommentje:
ez bonyolult nem lehet egy két mondatban leírni hogy mit érez az ember meg hogy mi volt a múltban és milyen az élete most de egyszerűen nem tudok változni és változtatni mindenben csak a rosszat látom és a negatívat és egyszerűen nem tudok már pozitívan gondolkodni és ez a legrosszabb. Lehet ha lenne valakim (nem családtag) akkor jobb lenne de úgy érzem már ez se menne.....lassan feladom...
2013. júl. 20. 22:02
 16/17 anonim válasza:
Szia!! kérlek ne tedd! Biztos, hogy történni fog vmi oylan ami megváltoztat mindent, amiért érdemes lesz tovább élni. Miért nem mész el pszichológushoz? Ő meghallgat, bármit elmondhatsz neki. Lehet, hogy jobb tanácsokat ad mint itt páran..:) Miért vállaltál ilyen mnkát? Miért nincs kedved ismerkedni, Miért nem mersz bemenni egy szórakozóhelyre? Nincs önbizalmad? 18L
2013. júl. 22. 21:20
 17/17 A kérdező kommentje:
voltam már orvosnál is de nem lett jobb a helyzet lehet még rosszabb volt mert szedtem a sok bogyót és még hülyébb lettem. a munkámmal kapcsolatban meg nincs sok választásom vagy ez vagy a munkanélküliség attól még ez is jobb. és igen nincs semmi önbizalmam még a lányokhoz is félek hozzászólni már nem hogy csak úgy bemenni egy szórakozóhelyre nekem ez már nem megy talán ha lenne valaki akivel....akkor talán lenne esély... de így nem hiszem...
2013. júl. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!