Miért van az hogy állandóan az öngyilkosságon jár az eszem és nem tudok másra gondolni? 28/F
10-es, ez eléggé durva, és sajnálom szegényt, tényleg, de tanulni lehet belőle, mégpedig azt, hogy sokkal jobban kéne figyelnünk egymásra, a barátainkra, és a szeretteinkre, éreztetni, hogy velük vagyunk, és nem megalázni, lecseszni a másikat, hanem elfogadni, hogy hibázhat, és ha véleményt is mondunk, csak segítő szándékkal.
Ez szól a szülőknek is, ne beleszólni akarjanak a gyerek életébe, de éreznie kell(kéne), hogyha szükség van rá, akkor van kihez fordulni. Ez a lány, sajnos, ezek szerint senkiben nem bízott meg eléggé, hogy ki tudja mutatni az érzelmeit, ezért teljesen egyedül volt igazából, attól függetlenül, hányan vették körül.
Szia!
nekem is sajnos ilyen problémám van csak nekem munkám nincsen és a párom tart el de én is rengetegszer az öngyilkosságra gondolok....de nekem ráadásul az is rosszabitja problémámat hogy borderben szenvedek....de ha kiszeretnéd öneni a lekedet nyugodtan irhatsz nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!