Ez depresszió lehet?
Figyelt kérdés
A napok már mondhatom évek óta letompult kognitív készségem van, továbbá állandóan legyengültnek érzem magam, van hogy szinte egész nap ásítozok, és még az is elő fordul gyakran hogy hangulatváltozásom is van, egyik percbe(nem olyan túlzottan) be vagyok borúlva, és van hogy utána jobb kedvlem lesz. Régebben internetfüggő voltam, lehet ez miatt alakult ez ki nekem? Mit tudnék csinálni?2014. szept. 20. 20:29
1/2 anonim válasza:
én is internetfüggő voltam sajnos, és én is ezeket a tüneteket vettem észre sőt rosszabbakat. Igen szerintem attól lehet, legalábbis nagyban hozzájárul.
2/2 A kérdező kommentje:
és sikerült meg gyógyulnod? fordultàl valakihez segítségért? köszönöm válaszod. :)
2014. szept. 21. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!