Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magányból fakadó depresszióra...

Magányból fakadó depresszióra lehet megoldás a kémiai vagy normál kasztrálás?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egyre inkább úgy érzem, hogy életem minden problémájának forrása, hogy társra vágyom, de egyszerűen nem akar soha összejönni. A lány akit már kész voltam eljegyezni fél éve hagyott el, és azóta mintha teljesen kiszállt volna belőlem az élet. Persze próbáltam azóta is ismerkedni, de annyira nincs már kedvem ehhez az egészhez. Szóval ha kasztráltatnám magam, lehet hogy a vággyal együtt a depresszióm is elmúlna, és végre normális életet élhetnék?

2014. szept. 19. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
A vágy a hulye fejedben keletkezik, nem a fütykösödben. Úgyhogy az agyadat kellene kezelni.
2014. szept. 19. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:

ha kiherélteted magad attól még depressziósabb leszel akkor a fütyikéd és az elveszett golyóid miatt fogsz sírni

és ha egyszer levágták, nem fogod tudni visszatenni

a depresszióra van kezelés, arra koncentrál, a heréidet hagyd meg, később még jól fognak jönni

menj el és kezeltesd a depressziódat!

2014. szept. 19. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Túl kell élned a telet, akár gyógyszerekkel. Tavasszal majd jobb lesz.
2014. szept. 19. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Menj pszichológushoz!

Járj pszichodrámára!

Járj emberek közé!

Szedj omega3-at és D vitamint!

A felsoroltak mindegyike segíteni fog!

Nehéz elhinni, de próbálj arra koncentrálni hogy ez most csak egy epizód az életedben, egy átmeneti dolog...de tudom hogy ezt nem könnyű, mert szarul érzed magad. Sok jó dolog vár még rád!

Csinál a 4 fenti dolgot és hamarosan jobban leszel!

2014. szept. 20. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!