Voltam pszihologussnal, mer nagyon sokat vagyok rosszul . Lehet ez itt a baj?
Hanem?
mondjuk azt nem irtam de nagyon félek a hányástol.
Nagyon sokan mondják hogy a stressz miatt vagyok rosszul, hogy beképzelem magamnak a rosszul létet. Ebből hogy lehet "kimászni" ?
nekem is ugyanez a problémám!
szerintem attól vagyunk rosszul hogy állandóan felidegesítjük magunkat azon, hogy "jaj csak nehogy hányjak!"
Legalábbis nekem egy nap rengetegszer megfordul a fejemben, És mivel már a gondolattól is rossulvagyok, persze utána fokozódik. Most már annyira, hogy nem tudok utazni metróval (bezárt helyiség, nem tudok kirohanni elbújni hányni ha kéne gondolat jön mindig) autózni, buszozni.
És pszichológushoz járok most, egyelőre nem tudja hogy lehetne megszűntetni, sokk terápia nem használt (mindennapi utazás), de az enyhe nyugtató hasznnált nekem. De nem lehet nyugtatón élni, szóval autogén tréning lesz szerintem a megoldás. Amit a pszichológusok tudnak jól átadni, mint tudást..
Èn is tegnap voltam legelöszőr remélem a pszihologus segiteni fog. Egyebként igen én is szoktam szedni frontint.
De csak esténként jön ki a leggyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!