Mit tegyek, hogy ne legyek rosszul mindig az utcán?
Egyre jobban gondolom azt,hogy pánikbeteg vagyok.
Ha elmegyek valahova akkor szinte mindig rámjön valami rosszullét (általában akkor, ha egyedül megyek, de van, hogy barátokkal is, ha a szüleimmel vagyok akkor csak ritkán). Szédülök és ájulásérzetem van, vagy hányingerem és attól félek, hogy hányni fogok, ezek a leggyakoribbak. Nem egyszer voltam már azon a ponton, hogy na nem bírom tovább és elájulok, de sose ájultam még el (lekopogom) viszont rengetegszer érzem azt, hogy most elfogok. Ma délután elég sokat voltam a tűző napon a városban, majd bepánikoltam, hogy úristen, mi van ha napszúrást kaptam?! (iszonyatosan félek, a hányással járó betegségektől)Azóta kegyetlenül fáj a fejem, de az egész, felül, hátul, mindenhol és iszonyú szédüléssel jöttem haza. Ilyenkor el se tudom dönteni, hogy napszúrás vagy csak megint pszichés. Szóval ez is baj ezzel, hogy nem tudom mikor van bajom és mikor nincs. Mindig úgy indulok el, hogy tök jól vagyok, viszont már szinte nincs olyan, hogy útközbe ne legyek rosszul. Mit tegyek? Ezen már csak pszichológus segíthet?
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!