Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek rosszul mindig az utcán?

Figyelt kérdés

Egyre jobban gondolom azt,hogy pánikbeteg vagyok.

Ha elmegyek valahova akkor szinte mindig rámjön valami rosszullét (általában akkor, ha egyedül megyek, de van, hogy barátokkal is, ha a szüleimmel vagyok akkor csak ritkán). Szédülök és ájulásérzetem van, vagy hányingerem és attól félek, hogy hányni fogok, ezek a leggyakoribbak. Nem egyszer voltam már azon a ponton, hogy na nem bírom tovább és elájulok, de sose ájultam még el (lekopogom) viszont rengetegszer érzem azt, hogy most elfogok. Ma délután elég sokat voltam a tűző napon a városban, majd bepánikoltam, hogy úristen, mi van ha napszúrást kaptam?! (iszonyatosan félek, a hányással járó betegségektől)Azóta kegyetlenül fáj a fejem, de az egész, felül, hátul, mindenhol és iszonyú szédüléssel jöttem haza. Ilyenkor el se tudom dönteni, hogy napszúrás vagy csak megint pszichés. Szóval ez is baj ezzel, hogy nem tudom mikor van bajom és mikor nincs. Mindig úgy indulok el, hogy tök jól vagyok, viszont már szinte nincs olyan, hogy útközbe ne legyek rosszul. Mit tegyek? Ezen már csak pszichológus segíthet?

16L

2014. aug. 10. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, nem utal határozottan betegségre, de azért beszélgess róla a szüleiddel. Nem írod, mióta vannak ezek a tünetek. Ha csak mostanában, akkor lehet a párás meleg is az oka. Esetleg szemprobléma is lehet. Az erős nap is okozhatja. Nagyjából azért figyeld meg, mikor jön rád a rosszullét..
2014. aug. 10. 20:01
 2/2 homo ludensz ***** válasza:
Nincs biztonságérzeted,labilis a mentális (lelki) állapotod és főleg nincs önbizalmad. Az önértékelésed problémás mivel aláértékeled magad.Ez szerintem is pánikbetegség amit jó lenne most kikezelni mert a későbbi életed nagyon megnehezítheti. Ismerős a szitu mert ezt én is végigjártam.
2014. aug. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!