Nagyon félek, hogy tudnám kibírni anélkül hogy rosszul ne legyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Pánikbeteg. Szegedre mentünk még tavaly pszcihiátriára és ott is pánikrohamot kaptam. Azóta nem voltam szegeden, a rohamok is elmúltak, gyógyszert se szedtem. De 1 hete újrakezdődtek a rosszulltétek és ha már utcára kell mennem, (pl. ma is kimentem az utcára, megszédültem és rohantam befelé, mert féltem h elájulok) pánikrohamot kapok, szédülök, úgy érzem, nem tudom hol vagyok és h elájulok... És jövőhét szerdán reggel mennünk kell Szegedre röntgent-re a lábammal, mert csípőficammal születtem, nem futhatok és nem ugrálhatok. Nagyon félek h rosszul leszek megint. Állandóan ez jár a fejemben! HELP!2009. júl. 9. 16:44
1/11 anonim válasza:
próbálj meg meditálni, relaxálni, vagy ilyen csoportokba járni ha közel van. És szépen lassan oldódni fog ez. nekem is voltak pánikrohamaim ennyi idősen de kinőttem őket, kicsit szedd össze magad, koncentrálj, lazíts és nyugi. Szép lassan.
2/11 A kérdező kommentje:
nem tudok csoportokba járni, mert nyár van és ilyenkor itt nincs csongrádon, vagyis nem tudok róla h lenne...meg amúgy se szeretnék tök idegenek előtt beszélni a problémáimról...
köszi a választ! :D
2009. júl. 9. 17:47
3/11 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz, a pszichiáter is meg fogja kérdezni Tőled, mi a problémád.. Tőlem legalábbis megkérdezte. (nem ilyen gonddal fordultam hozzá)
4/11 anonim válasza:
Azt tudod ugye,hogy ha nem gyógyulsz ki belőle minél hamarabb,akkor ez egy életen át is elkísérhet?Lehet,hogy most könnyebben menne a gyógyulásod,mivel fiatal vagy,még messze nem vagy túl a tinikoron.
Mindenképp orvoshoz kell fordulni!
5/11 A kérdező kommentje:
már voltunk orvosnál és jártam pszichológushoz is és az segített... csak most azért van ez, mert már előre félek a röntgent-től mert most oda meünk nem pszichiáterhez
2009. júl. 10. 11:08
6/11 A kérdező kommentje:
várom további válaszotokat! :)
2009. júl. 10. 18:42
7/11 anonim válasza:
Családod elvisz szépen egy szakemberhez, sajnos erre egy tanács nem lesz elegendő. :(
8/11 A kérdező kommentje:
nincs szükségem szakaemberre már voltam és meggyógyultam csak most azért van megint ez, mert mennünk kell szegedre és szegedről már egyből a rosszullét jut az eszembe és ezt szeretném leküzdeni, szerintem félreértettétek a kérdésem...
2009. júl. 11. 11:07
9/11 anonim válasza:
Egyszer határozottan állítod,hogy meggyógyultál,utána meg hogy félsz a rohamtól.Szerintem valóban meggyógyultál,csak ezt még nem tudatosítottad magadban.Ezt próbáld magadban megerősíteni,hogy igenis egészséges vagy,szeged pedig egy olyan város,ami segített idáig jutni,hisz oda jártál kezelésre.
10/11 A kérdező kommentje:
mondasz valamit :D egyébként oda csak 2-szer jártam mert itthon jártam pszcihológushoz :D (csongrád)
2009. júl. 12. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!