Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon félek, hogy tudnám...

Nagyon félek, hogy tudnám kibírni anélkül hogy rosszul ne legyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Pánikbeteg. Szegedre mentünk még tavaly pszcihiátriára és ott is pánikrohamot kaptam. Azóta nem voltam szegeden, a rohamok is elmúltak, gyógyszert se szedtem. De 1 hete újrakezdődtek a rosszulltétek és ha már utcára kell mennem, (pl. ma is kimentem az utcára, megszédültem és rohantam befelé, mert féltem h elájulok) pánikrohamot kapok, szédülök, úgy érzem, nem tudom hol vagyok és h elájulok... És jövőhét szerdán reggel mennünk kell Szegedre röntgent-re a lábammal, mert csípőficammal születtem, nem futhatok és nem ugrálhatok. Nagyon félek h rosszul leszek megint. Állandóan ez jár a fejemben! HELP!
2009. júl. 9. 16:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
igazából szeged nem nagyon segített... abban segített h rosszul legyek :S :( de semmi értelme most paráznom miatta ugye?:D
2009. júl. 12. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!