Pánikbetegségre milyen szer a hatásos?
körülbelül szeptember óta van nálam ez az állapot , pszichológusnál is voltam , pszichiáternél is és amit adtak egy sem hatott,jelenleg is szedek homeopátiás szereket,de úgy érzem ezek sem hatnak.valaki tud valami szert ajánlani ?
15/F
Miben nyilvánul meg a pánikbetegséged?
Gondolom valami nyugtatót kaptál...semmi hatása?
Pszichológust ajánlanám, jó kis beszélgetős terápiást. Rá kell jönnöd, de neked magadnak, hogy mi okozza, és meg kell küzdened vele!
Sok sikert és kitartást!
én is ezzel küzdök és nekem sem hat semmi..én még járok iskolába, de szerintem már nem sokáig, mert 2 naponta rosszul leszek.
15L
Sok pihenés,nyugalom,relaxálás,olyan elfoglaltságokat keresni,amiben örömöd leled,ami lefoglal.
Változtatni kell az életszemléletünkön,könnyedebben kell felfogni a dolgokat.Kell egy kis egészséges mértékű "nemtörődömség".A félelmek,régi sérelmek elengedése.
Egyéni,hogy kinek milyen gyógyszer hat.Én bétablokkolót kaptam a pánikomra,sokat segített,bár még nem jöttem, rendbe teljesen.Ha nyugodtan telnek a napjaim,jobban vagyok,de elég egy kis stressz és már jön a pánik.
Amit ajánlani tudok:citromfű tea reggel és este 1 bögrényi,
Q10+omega 3+ E vitamin tabletta ,magne B6 vitamin, vagy B vitamin komplex.Ezek nagyon hatásosak.El kell kerülni a koffein tartalmú italok fogyasztását.Kávé,kóla ,fekete tea,energia ital pánikbetegeknek fokozhatja a panaszait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!