Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami betegség ami történik...

Valami betegség ami történik velem? +lent

Figyelt kérdés
Elalvás elött szoktam látni alakokat,olyanokat akiket még soha nem láttam.Alvás zavarral is küzdök,nem tudok elaludni ha mégis akkor rémálmaim vannak éjszakánként,már nem merek visszaaludni.Már előre félek hogy mi lesz majd éjjel.Ez betegség??
2010. jan. 16. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak túl sokat jár az agyad, nem tudsz kikapcsolódni! Próbálj meg lazítani kicsit, és valószínűleg ezek el fognak múlni
2010. jan. 16. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem iszonyatosan stresszes vagy és nagyon nyomasztanak a gondok. Ezeknek az okait és a megoldáshoz vezető utat kéne megtalálnod. Sajnos nekem is volt egy ilyen időszakom, néha még most is előjönnek ezek, de a nappali élet során elnyomott, visszafojtott gondolatok, szorongások(!) törnek ki így éjjel, az álmokban, mikor nem tudjuk őket tudatosan kontrollálni, ráadásul jól össze is kavarodnak, valami rémséget szülve ezzel.

Az alakokra nem nagyon tudok mit mondani (nem tudom, hiszel-e a természetfelettiben, szóval fölöslegesen nem untatlak:).

Ha nem tudod megkeresni magadban ezeket a gondokat, szerintem fordulj szakemberhez, neki biztosan megvannak a módszerei az ilyesmire, esetleg beszélgess valakivel (barátok, család), aki tudhat ebben segíteni.

2010. jan. 16. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Lehet hogy mostanában sok stressz ér vagy nem vagy kipihent és idegeskedsz valami miatt.

Amúgy próbáld meg kikapcsolni az agyad.

2010. jan. 16. 21:57
 4/11 Bea24 ***** válasza:
Ez nem betegség! Ne aggódj! Én is látok időnként fura arcokat, amikor aludni próbálok és lecsukom a szemem. Rémisztő fejek, piros szemek, arcok, koponyák én sem tudom, mi lehet, de főként akkor van ez,amikor stresszesebb és feszültebb az életem. Üdv.
2010. jan. 16. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Képzeld velem is szokott ilyen történni, de csak akkor ha túl pörgetem magam,és ha gondokkal fekszem le: Sosem felejtem el az a rémisztő arcot, amikor egyik éjjel már kezdtem volna álomba szenderedni és felém jött. Én úgy megijedtem, hogy felültem az ágyon.
2010. jan. 16. 22:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Hipnopóg hallucinációnak hívják, de neve ellenére nem betegség.
2010. jan. 17. 14:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia, ha megnyugtat velem is előfordul gyakran, hogy az éjszaka közepén felülök,és alakokat látok. Ahogy ébredek fel, és tisztulok kifele, felfedezem, hogy az csak egy fogas, fotel, lámpa, stb.

Fiatal felnőttkorban természetes.

2010. jan. 17. 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem néha felvillan néhány kép félálomban, földrengést érzek, vagy lejátszódik egy kisfilm, aminek a végén van egy hirtelen történés, amire felriadok.
2010. jan. 17. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Amikor álmos vagyok, néha ismétlődő távoli zajokat is hallok.
2010. jan. 17. 22:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azért ez megnyugtató hogy nem csak én vagyok ezzel így,(nem rosszból mondom) hogy ez nem is annyira betegség.
2010. jan. 17. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!