Munkahelyi probláma, üssem vagy ne?
Figyelt kérdés
főnöknőm egy embertelen,nagyszájú, kis hülye, nem a tudása miatt van ott ahol.Ez köztudott.Mai napig lefekszik minden uj ügyféllel csakoogy sikeres legyen a cége.Viszont én párommal is incselkedik,de már olyan szinten,hogy azon vagyok egyszer odamegyek és megütöm.PEdig én tényleg toleráns vagyok,sokáig tűrök.De ez már sok nekem.Ugy érzem sokkal jobb lenne ha megpofozhatnám,olyan tenyérbemászó az egész személyisége.Senki nem szereti,csak megtűri.Én a párom miatt egyre nehezebben.Ugy néz ki,uj munkahelyre tudok menni,szerintetek legyek én az okosabb vagy amikor felmondtam már,és lejárt a felmondási időm megüssem?2010. jan. 15. 22:15
11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm,hogy kérdezted, kedves vagy. Végülis leültünk mindhárman és megbeszéltük.Azóta nincs semmi probléma.Hála az égenek.
2010. ápr. 1. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!