Hogyan kezelhetném jól a munkahelyi hirtelen jött konfliktust, ha eleve egy nehéz, stresszes hétvége után vagyok?
Igen, a munkanélküliség vagy a hasonló problémák nagyon ki tudják készíteni az embert, az elmúlt év engem is nagyon padlóra vágott, az önbizalmamat a földdel tette egyenlővé, de már én is dolgozom.
Tanácsot csak annyit tudnék neked adni, hogy az otthoni problémákat mindig otthon kell hagyni! Nem könnyű, elismerem. De szerintem még rosszabb lenne, ha kiborulnál és jelenetet rendeznél. Amikor elindulsz a munkába, a problémákat bezárod egy képzeletbeli dobozba!
A család fontos, biztos pont az életünkben, de van olyan helyzet, amikor érzelmileg kicsit el kell tőlük távolodnunk, különben lemorzsolnak minket.
Én így vagyok a saját családommal. Az egész rokonság szó szerint szerencsétlen. Állandóan maguknak (és persze nekem) csinálják a problémákat, főleg anyagiakat. Én sajnálom őket és nagyon szeretnék segíteni. Volt egy időszak, amikor már szó szerint idegösszeroppanást kaptam tőlük, még kórházba is kerültem miattuk. Akkor ott mondták nekem, hogy nem hordhatom a vállamon a világ összes baját, elég nekem a sajátom. Tanultam belőle. Senki és semmi nem ér annyit, hogy miatta én készüljek ki idegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!