Árpám van? Mivel kezelhetném házilag?
Azt hiszem árpa van az egyik alsó szemhéjam belső felén. Egyszer már volt, akkor antibiotikumos szemcseppet kaptam, hogy ha kifakad, a genny nehogy elfertőzze. Voltam az SZTK-ban, de azt mondták nagyon sokan vannak a szemészeten, nem valószínű, hogy rendelési időben sorra kerülök. Bementem a gyógyszertárba, és ajánlották a Septosyl antibiotikumos szemkenőcsöt - akkor még azt hittem, kötőhártya-gyulladás, bár gyanús volt, hogy az sose csak az egyik szemen van. Mikor itthon próbáltam belekenni a kenőcsöt a szemembe, akkor éreztem, hogy egy dudor van ott, ahol fáj. Csak piros, még nem gennyes. Tegnap kamilláztam. Van valami ötletetek, mit tehetnék, hogy elmúljon?
Előre is köszönöm a válaszokat!
a kamilla és a septosil rendbe hozza, ne aggódj.
ennél jobban nem tudsz tenni a szemedért.
ha tudsz, pislogj bele a langyos kamillába, utána egy kamillás vattával takard be és pihenj vele egy kicsit.
aztán a kenőcs. ezt naponta többször, éjjelre kenőcs.
két nap alatt vissza kell húzódnia.
jobbulást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!