Hogyan reagál az idegrendszer a túl sok munkahelyi atrocitásra?
Nehezen érthető a kérdésed!
Szoktam mondani, hogy én megbocsájtok, de az idegrendszerem nem. Szóval legyünk tekintettel másokra. Illetve, ha téged zavarnak a kollegáid, akkor állj a sarkadra. Én nem zavartatom magam, ha akár a főnökömmel kell emelt hangon, vagy akár ordítva "tárgyalnom", kiállok a saját érdekemért, és szólok ha valami zavar.
Egy két hónap alatt ki tudsz dolgozni egy stratégiát, ha valaki szórakozik veled, akkor hogy fordítsd a visszájára, és szelíden mosolyogj, miközben a másik kifordul magából, és a földig írja magát.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, dolgozz ki stratégiát.
Nekem ez vált be, de nagyon:Jön a valaki, aki meg akar sérteni, már ismerem. Megvárom, hogy elmondja a leszúrást, sértést, stb, rámosolygok és így felelek: igazán kedves tőled, hogy ezt mondod, köszönöm, én is minden jót kívánok. Erre nem tud mást tenni, megismétli. Akkor én is. A harmadik után odébbsomfordál. Fontos, hogy teljesen beleéld magad, úgy is gondold, ne legyen benned gúny, se semmi rosszindulat. Elterjed a híre, milyen vagy, és mindenki szeretni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!