Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Munkahelyi probláma, üssem...

Munkahelyi probláma, üssem vagy ne?

Figyelt kérdés
főnöknőm egy embertelen,nagyszájú, kis hülye, nem a tudása miatt van ott ahol.Ez köztudott.Mai napig lefekszik minden uj ügyféllel csakoogy sikeres legyen a cége.Viszont én párommal is incselkedik,de már olyan szinten,hogy azon vagyok egyszer odamegyek és megütöm.PEdig én tényleg toleráns vagyok,sokáig tűrök.De ez már sok nekem.Ugy érzem sokkal jobb lenne ha megpofozhatnám,olyan tenyérbemászó az egész személyisége.Senki nem szereti,csak megtűri.Én a párom miatt egyre nehezebben.Ugy néz ki,uj munkahelyre tudok menni,szerintetek legyek én az okosabb vagy amikor felmondtam már,és lejárt a felmondási időm megüssem?
2010. jan. 15. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne üsd meg semmiképp, mert csak neked lehet bajod belőle.

Ha már úgyis van új munkahelyed, akkor mit foglalkozol vele? A pároddal muszáj neki találkozni? Nem lehet elkerülni, hogy összefussanak?

Ha nagyon a bögyödben van, max. mondd el neki a véleményedet, ha már tuti az új helyed. Én is elmondtam a volt főnökömnek, és nem bántam meg a mai napig.

2010. jan. 15. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy azután ez a kis tetü feljelentsen és röhögjön a markába?nane.Inkább olvass be neki nyilvánosan és kőkeményen alázd le.An őd is elküldhetné a francba ha nem ott melózik.De ha igen akkor utánad rajta töltheti ki a bosszuját.Gondold meg az ilyen kis farkak ne érdemelnek időt az ember életéből.
2010. jan. 15. 22:25
 3/11 A kérdező kommentje:
én vagyok a nő, párom is ott dologik,ugyhogy a szemem láttára teszi az undorító dolgait.. mivel tudna feljelenteni? csak egy pofon lenne:D
2010. jan. 15. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Testi sértésért. Ne butáskodj, nem éri meg.
2010. jan. 15. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párodnak nem kell, úgysem árthat.
2010. jan. 16. 00:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyet azért nyugodtan lekeverhetsz neki, abból semmi baj nem lesz.
2010. jan. 18. 11:21
 7/11 anonim ***** válasza:
en azt mondom,szeritem pofozd fel,ha nincsenek lathato nyomok nem jelenthet fel,viszont lehet felberelne egy ket embert,hogy verjenek teged meg!ami cinkes lenne,mivel ez a ringyo ki tudja milyen korokben mozog,leeht van par ismerose akik kaphatoak penzert a veresre:-S De en azert megkockaztatnam,hogy megpofoznam:-D 21/L
2010. jan. 18. 15:48
 8/11 A kérdező kommentje:
hehe köszi...már nem félek attól, hogy vannak verős ismerősei,de ha lennének is, nem félek mert nekem is vannak:P viszont arra is gondoltam,hogy 2-3 szekrénytípusú embert odaküldnék a háza köré mikor megy haza.De nem bántanák csak véletlenül arra sétálnak pont mikor a nő megy haza xD
2010. jan. 19. 11:57
 9/11 anonim válasza:
üssed!biroságon majd mondhatod hátha ő is kap valamit
2010. márc. 29. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Tenyleg mi lett ebbol,kedves kerdezo?Sikerult leallitani a hulye p*csat?Ird meg,hogy sikerult e?:-) 21L
2010. márc. 29. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!