Visszatért a pánikbetegségem?
Oszt' miért nem mondod el neki? Mármint miért nem mered?
Létezik pánikbetegség, lehet korrigálni pl. ókori módon (ahogy a görögök) alkohollal, de abból csak alkoholbetegség lesz.
A minden esti fűtől meg szép üres zseb. (Más esetleges mellékhatásokat ne vitassunk, mert az egymagában több oldalnyi vitát generálna.)
Nekem is volt hozzá szerencsém egy autóbaleset után, mármint a pánikrohamokhoz. Az életem komolyabb problémáinak megoldása és pár dolog átrendezése (életvitelben és fejben egyaránt) segített - konkrétabban állást váltottam, nagyon visszafogtam a koffeinfogyasztásomat és megszabadultam felesleges, de nyomasztó kötelezettségektől.
Magyarázd el neki mi az ábra, közben meg keress rá ilyen segédeszközök (gyógyszer, szesz, fű) nélküli megoldást.
Ha nem tudja megérteni, akkor lehet jobban is jársz - persze nem kell előadni a nagyhalált, vagy túldramatizálni, mert biztosan van a pánikbetegségnél rosszabb is.
Ha visszatért a pánikbetegséged, azt jelenti, hogy a pszichológusod nem gyógyított meg.
Kiképzett pszichoterapeuta-e a pszichológusod?
Milyen módszerrel kezelt?
Fontos kérdések a továbblépésed előtt, mert lehet, hogy másnál kellene folytatnod a terápiát.
A drog valóban csak súlyosbítja a helyzetedet.
Írhatsz privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!