Lehetséges hogy leérettségiztem, és elmúlt ezzel a pánikbetegségem is?
Az írásbelim előtt herpesz jött ki rajtam, ami kijöhet ugye a stressztől is. Hozzáteszem eddig soha nem volt herpeszem!
Aztán jól voltam, szóbeli előtt egy hónappal kijött a pánikbetegségem is, ami szintén soha nem volt. Elkezdtem pszichiáterhez járni, ahol tanultam autogén tréninget, légzésgyakorlatot, segített is minimálisan... Szóbeli előtt három nappal találtam rá a brandenburg neuro tablettára amit szedek is azóta, de félek hogy csak a tabletta miatt múlt el, (ugyanis azóta semmi bajom szerencsére) nem pedig azért mert megvan az érettségim. Szerintetek? Azóta egyébként 8 napja szedem a tablettát, és 6 napja van meg az érettségim. Szóval előtte 2 nappal kezdtem el szedni.
19/L
Kérdező!
Ezzel az "orvosom azt mondta" dologgal kevertek be. Ha a gyógyszert pszichiáter orvos írta, akkor a betegséged valós volt, és nem hagyhatod el a gyógyszert. Ha az "orvosod" a háziorvos volt, aki csak kísérletezett picit egy nyugtató, vitamintablettával, akkor hallgathatsz rá, mert ő tudja, miért csak azt adta. Gratulálok az érettségidhez.
Biztos, hogy az érettségi miatt múlt el. Én is így szoktam lenni az egyetemen a vizsgaidőszakban. Szüntesd meg a probléma forrását és akkor elmúlik az egész. Így működnek a mentális betegségek.
Gyógyszert pedig a helyedben nem szednék, főleg nem ilyen fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!